Articole interesante din toate domeniile

Magia ochilor verzi! Oamenii cu asemenea ochi îmbină două energii

Potrivit semnelor populare, cei mai fatali și hipnotizanți ochi sunt totuși ochii verzi. Însemnătatea acestei culori este caracterizată de amestecul egal a două nuanțe: galben și albastru. Oamenii cu asemenea ochi îmbină două energii: cea a donatorului și cea a vampirului. De aceea, posesorii ochilor verzi sunt înzestrați cu rezistență, încăpățânare, duritate, tenacitate, stabilitate și aderență la principii. Ei își propun un scop concret și țin cu încăpățânare de el, trecând peste toate greutățile,indiferent de acestea.

Persoanele cu ochi verzi, se bucură de mai multă atenție în cercul lor de prieteni. De asemenea, ei sunt minunați organizatori. Ochii verzi deseori se întâlnesc la cei care în pofida popularității lor, nu vor să fie lideri, dar vor să rămână respectați în orice situație. Se spune ca ei traiesc mai mult si ca sunt persoane linistite, prietenoase, foarte sensibile si chiar că există un mit care spune că au puteri supranaturale. Atunci când iau o decizie, analizează foarte atent situația, iar în momentele dificile știu să găsească o ieșire corectă din situație.

Nimeni nu poate să le afle firea cu adevărat: azi sunt într-un fel, iar mâine cu totul altfel. Cei care sunt înzestrați cu o intuiție bună, de aceea au ochii verzi. Valoarea acestor oameni pentru societate este destul de mare. Printre ei pot fi mulți prezicători sau extrasenși. Ei te pot manipula chiar cu o privire.

Cu asemenea ochi sunt înzestrați oamenii fini, fapt de care deseori se folosesc cei din jur. Dar nu trebuie să li te urci în cap. Datorită mândriei lor, ei nu vor suporta o asemenea atitudine. Ei sunt destul de loiali.

Oamenii cu ochii verzi sunt foarte sensibili atunci când vine vorba despre dragoste, de aceea pot să-și caute jumătatea toată viața fără să o găsească. Ei sunt gingași și buni.Oamenii cu ochi verzi deseori sunt deseori comparați cu pisicile: inaccesibili și independenți în exterior, dar până când capătă încrederea în cei din jur.

 

wawlist