loading...

10 înțelepciuni care-ți dezvăluie secretul adevăratei iubiri.

Oamenii sunt împreună doar atât timp, cât vor cu adevărat. Nici datoria, nici demnitatea, nici morala nu-i pot ține pe doi oameni împreună dacă ei nu vor acest lucru. Când omul vrea să plece, el va pleca și de acasă, și de la copii, și de la un grav bolnav. Dacă nu vrea să plece, atunci va rămâne cu siguranță. Iată cele 10 adevăruri care te ajută să percepi esența adevăratei iubiri:

 1. 1. Când un om vrea să-ți fie alături, nici un neajuns de-al tău nu-l va împiedica să rămână. Când un om vrea să plece, nici cele mai bune calități pe care le ai, nu-l vor opri.

  2. Cât de urât n-ai fi, se va găsi cineva să te îndrăgească. Oricât de frumos n-ai fi, se va găsi cineva să te respingă.

  3. Nu înseamnă nimic dacă te-a respins cineva. Nu devii mai rău sau mai mic. Omul tău există pe lume și el te va accepta.

  4. Dacă ai fost acceptat la un moment dat, vă veți despărți neapărat – dacă nu în timpul vieții, atunci după. E important să prețuiești ceea ce ai, să nu-ți pară rău pentru ce-ai pierdut și să nu-ți fie teamă pentru ceea ce vei pierde.

  5. Bucură-te că ai un om care-ți luminează viața. Luminează-i-o și tu. Mai multă lumină înseamnă mai puțin întuneric, mai puțină frică, mai puțină beznă în suflet.

  6. Oferă-i libertate. Lasă-l pe om să mai fie și altceva decât doar oglinda iubirii tale.

  7. Crede. Ai încredere. Încălzește. Mulțumește. Nu te gândi la ce-ar putea să se întâmple. Gândește-te la ce-i acum..

  8. Pleacă înainte ca de la cadavrul iubirii voastre să miroase. Apari înainte ca dorințele tale să fie precedate de obsesie.

  9. Ceea ce-ai cumpărat cu bani costă doar bani. Ceea ce ai cerșit și furat, ți se va lua însutit. Ceea ce ți s-a oferit binevoitor, din inimă, e de neprețuit.

  10. Cum să afli care e omul potrivit? Simplu. Îl vei întâlni undeva fără să-ți dai seama că aveți în față aceeași cale.

  Sursa: http://creu.ru/ver-doveryaj-grej-blagodari-70230/

Asemănătoare

Login / Sign up