loading...

10 LUCRURI PE CARE TREBUIE SA LE STII DACA IUBESTI UN NATIV IN GEMENI

Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane in permanenta miscare. Au nevoie in permanenta de noi provocari si experiente inedite pe care le considera noi redute de cucerit. Pentru ca sunt patronati de Mercur, ei sunt oameni foarte comunicativi, deschisi, abili in arta negocierii.

Rutina este cel mai mare dusman al lor insa au tendinta sa fie imprastiati. Incep mai multe activitati in acelasi timp si nu reusesc sa le duca pe toate la bun final. Tocmai pentru ca le place sa experimenteze si sa incerce lucruri noi, isi asuma riscuri foarte mari si dau dovada de imprudenta. Sunt oameni foarte inteligenti, cu imaginatii bogate si au obiceiul sa invete singuri, sa se dezvolte si sa isi descopere noi talente.

Element natural: aer
Planeta guvernatoare: Mercur
Culori caracteristici: galben, albastru
Calitate principala: inteligenta
Defect major: superficialitate

 1. Ce trebuie sa stii despre nativii din zodia Gemeni?

  1. Pentru nativul in Gemeni, dragostea e ca un lant dulce.

  Pentru Gemeni, ca si noi toti ceilalti, dragostea este un izvor de emotii placute, de incredere si de siguranta. In acelasi timp, ei sunt macinati de dorinta de libertate si independenta, motiv pentru care cred in mod eronat ca o relatie stabila, serioasa,poate chiar o casatorie le poate stirbi din libertate.  2. Nativul in Gemeni este un seducator innascut.

  Flirturile si aventurile amoroase nu sunt sub demnitatea Gemenilor, asa cum nici infidelitatea nu este un fruct interzis, in viziunile indraznete ale celui nascut in Gemeni. Tocmai pentru ca este o persoana sociabila care are multa incredere in sine si care, pe deasupra, stapaneste foarte bine arta cuvintelor, cel patronat de aceasta zodie poate cuceri foarte usor si face titluri de onoare din actele sale de seductie.  3. Nativul in Gemeni este sufletul petrecerii.

  Ii place sa se afle in centrul atentiei si are foarte multi prieteni. Tocmai de aceea, se afla in largul lui in cercurile mari de oameni. La fel de bine se simt pe scena sau chiar la catedra pentru ca au o modalitate unica de a atrage toate privirile si de a-i face pe cei din jur sa asculte ce au de spus.
  INSPIRATIONALLIFESTYLEECHIPA
  ABONEAZA-TE

  10 LUCRURI PE CARE TREBUIE SA LE STII DACA IUBESTI UN NATIV IN GEMENI

  Secretele barbatului nascut in zodia Gemeni
  Kudika
  29 Ianuarie 2016

  pub Plateste-ti facturile de acasa, prin Home’Bank
  4. Calea catre inima unui nativ in Gemeni trece prin...minte.

  Se spune ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac insa acest lucru nu se aplica si in cazul nativului in Gemeni. Asa cum spuneam mai sus, este una dintre zodiile caracterizate de inteligenta si de o imaginatie bogata, motiv pentru care cel nascut in aceasta zodie cauta aceste trasaturi si intr-un potential partener. Nu este impresionat neaparat de aspectul fizic, desi acesta le flateaza latura superficiala a personalitatii, ci mai degraba sunt cuceriti de o minte ascutita si de simtul umorului foarte bine dezvoltat.  5. Nativul in Gemeni are stari schimbatoare de spirit

  Supararea nu are un circuit foarte lung la acest nativ, asa cum se intampla si cu ranchiuna sau cu furia. Atunci cand ceva ii provoaca o neplacere, se agita ca o furtuna intr-un pahar cu apa iar apoi incepe sa caute solutie pentru situatia respectiva. Prins in procesul de rezolvare a problemei, va uita de suparare iar fruntea i se va descreti rapid.

  6. Nativul in Gemeni profita de fiecare moment.

  Are o pofta de viata incredibila si profita din plin de fiecare clipa. Este genul de persoana care gaseste bucurii in placerile mici ale vietii, asa cum ar fi o zi cu temperatura placuta, o conversatie buna sau desertul preferat impartit cu o persoana interesanta. Nu pierde niciun prilej de a-si imbunatati viata, cum nu scapa nicio oportunitate printre degete. In acelasi timp, inseamna ca taie rapid din viata lui orice persoana care nu aduce un plus de valoarea potrivit standardelor acestui nativ.  7. Nativul in Gemeni are foarte multa energie.

  Daca nu are o viata foarte activa care sa ii consume aceasta energie, atunci se va manifesta printr-o stare permanenta de agitatie sau de veselie inexplicabila, care ii poate irita pe cei din jur, mai ursuzi si mai conformisti decat cel nascut in zodia Gemenilor.  8. Nativul in Gemeni este un expert al flirtului.

  Indiferent ca e singur sau intr-o relatie stabila, nativul in Gemeni va flirta cu oamenii care i se par interesanti. Nu face acest lucru cu rea vointa ci pentru ca pur si simplu este un instinct natural al acestora. Le place atentia si le place sa se asigure ca pot face cuceriri in continuare, indiferent daca acasa ii asteapta cineva sau nu. Se poate intampla sa isi insele partenerul insa daca sunt infideli, o vor face in asa maniera incat jumatatea oficiala sa nu afle.

  9. Nativul in Gemeni pierde din vedere diferenta dintre aventura si relatie.

  Din cauza exuberantei, a caracterului foarte sociabil si a nevoii de atentie, nativul in Gemeni incurca uneori atractia fizica si pasiunea cu dragoste adevarata, motiv pentru care viata lui amoroasa va trece prin numeroase suisuri si coborasuri.

  10. Cand isi va intalni sufletul pereche, nativul in Gemeni va renunta la aventuri.

  In mod paradoxal pentru el, in momentul in care isi va intalni jumatatea, nativul acestei zodii va renunta complet la flirturi si aventuri insa pana acolo poate fi un drum anevoios si va avea nevoie de ceva timp pentru a-si da seama ca a intalnit dragostea adevarata.

Asemănătoare

Login / Sign up