loading...

12 lucruri pe care le-am învățat pe parcursul vieții mele

Mai jos am enumerat 12 lucruri pe care le-am învățat pe parcursul vieții mele.

 1. 1. Aminteste-ti ca vei muri

  Poate chiar astazi. Nu uita astazi. Nu uita sa fii recunoscatoare pentru viata ta. Pentru sanatatea ta. Pentru faptul ca te trezesti dimineata si poti zambi. Pentru fiecare moment pe care il poti petrece cu persoana pe care o iubesti. Pentru familia ta. Pentru orice ai astazi. Aceasta viata nu este a ta, iti poate fi furata in orice moment... Asadar, cat o ai imprumutata, pretuieste-o.

 2. 2. Fa miscare... aproape in fiecare zi

  Poate ca asa sunt doar eu. Insa daca nu sunt activa, nu pot avea incredere in mine. Nu pot avea incredere in emotiile mele, in reactiile mele, in gandirea mea. Exercitiile regulate ma reseteaza.

 3. 3. Pentru a intelege ce gandesti, scrie-ti gandurile pe hartie

  Astfel reusesti sa structurezi ideile si chiar sa gasesti cele mai bune planuri.

 4. 4. In cele din urma, ajungi sa fii precum persoanele cu care iti petreci cel mai mult timp

  Devii o reflectare a mediului tau, in special al celui social. De aceea este important sa iti alegi cu intelepciune oamenii care raman in viata ta.

 5. 5. Majoritatea oamenilor nu cer ce isi doresc

  Multe lucruri se intampla daca ceri ceea ce vrei. In primul rand, esti obligat sa definesti ceea ce vrei. In al doilea rand, esti obligat sa te gandesti la modul in care poti obtine acest lucru. Si in al treilea rand este cel mai usor mod. Asadar, doar cere.

 6. 6. Renunta la folosirea liftului

  Vor fi numeroase zile in care vei simti ca nu mai poti sa urci trepte, de aceea profita de puterea pe care o ai acum ca si cum ar fi un cadou de la viata... si ia scarile. Este bine si pentru sanatatea ta.

 7. 7. Iesi din zona de confort

  Pune-te in situatii care te fac sa te simti usor nervos, stanjenit, emotionat. Asta inseamna sa cresti.

 8. 8. Spune ce ai pe suflet

  Cand vine vorba de relatia cu alti oameni, nu exista nicio alta cale pentru ca lucrurile sa functioneze. Trebuie sa vorbesti, sa spui ce ai pe suflet.

 9. 9. Intelege valoarea timpului

  Viata este foarte scurta indiferent de cat timp traiesti. Poti recupera bani, poti reconstrui case, poti cumpara lucruri... insa nimeni nu iti da timpul inapoi.

 10. 10. Ascultă

  Esti un ascultator sau un vorbitor? In cazul in care vorbesti mai mult, este timpul sa inveti sa si asculti.

 11. 11. Acorda o atentie deosebita lucrurilor pe care le faci cand esti singur

  Atunci cand nimeni nu se uita, cand casa este goala, cand ai timp doar pentru tine... ce faci? Ce alegi sa faci spune foarte multe despre tine.

 12. 12. Fii bun

  Bunatatea nu este doar pentru cei din jurul tau, ci si pentru tine. Invata sa ai un suflet curat si o inima buna. Sa iubesti, sa ierti, sa mergi mai departe, sa oferi o mana de ajutor. Pentru ca doar asa traiesti cu adevarat.

  Sursa: https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/49345/12-lucruri-pe-care-le-am-invatat-pe-parcursul-vietii-mele/pagina-2.html

Asemănătoare

Login / Sign up