loading...

7 calitati extraordinare ale femeii din zodia Varsator

Femeia Varsator e un amalgam de calitati contradictorii si o prezenta mereu surprinzatoare. Indragostita, dar nu geloasa, sensibila, dar sigura pe ea, femeia din zodia Varsatorului e un amalgam de calitati contradictorii si o prezenta mereu surprinzatoare. Motivele s-o invidiezi nu-s deloc putine!

 1. E originala

  Nu se incadreaza in niciun stereotip si nu suporta sa fie asemanata cu alte femei. Nici n-ar fi drept s-o bagi in aceeasi oala cu toata lumea, nu de alta, dar se vede de la o posta cat de diferita e. Când toţi zic hăis, ea zice cea. Cu voce tare. Mereu se remarca din multime pentru ca are idei bune si curaj sa le sustina. Toti comanda friptura? Ea vrea desert. Toti vor la munte? Ea vrea la mare. Nu-i e teama sa-si exprime creativitatea in toata splendoarea ei.

 2. Nu tine cont de reguli

  Nonconformista, nu va face niciodata asa cum se asteaptă unul sau altul. Poate fi oricum, dar traditionalista sigur nu e! Isi face propriile reguli pe care le urmeaza cu sfintenie, fara sa-i pese de cele impuse cu japca. Toti ceilalti se supun? Ea se razvrateste si isi apara drepturile. Iar la nevoie, pleaca.

 3. Nimic n-o pune la pamant

  Oricate greutati ar intampina, oricate obstacole i-ar aparea in cale, nu se opreste din drum pana nu ajunge acolo unde si-a propus sau pana nu demonstreaza ce avea de demonstrat. Perseverenta ei poate sa sperie uneori. Dar si sa inspire.

 4. Nu depinde de nimeni

  Foarte practica si bine organizata, se descurca pe cont propriu cam in orice situatie. Detesta spiritul de turma si danseaza doar dupa cum ii canta vocea interioara, nicidecum la unison cu majoritatea. Orice tentativa de a-i ingradi libertatea sau de a-i impune lucruri o alunga din viata ta cat ai clipi. Pentru un barbat poate fi o provocare sa aiba o asemenea iubita cu spirit de initiativa, pe picioarele ei, care nici nu se gandeste sa se abata de la propriul program ca sa-i gateasca ori sa spele vasele, ca o gospodina cuminte si devreme-acasa. Chiar daca iubeste si e fidela, femeia Varsator nu apartine nimanui si te face sa simti asta de la bun inceput.

 5. E greu de ranit

  Lasa impresia ca e rece, distanta, poate un pic aroganta. Pe de o parte pentru ca, desi adora compania oamenilor, n-o deranjeaza sa petreaca timp singura si sa se cunoasca mai bine, pe de alta, in spatele aparentei se ascunde o fire sensibila, dar care nu iese in lume fara armura. Prefera sa nu simta, sa nu aiba incredere din prima clipa, ca sa nu sufere, asa cum nu de putine ori i s-a intamplat de-a lungul vietii. Sigura pe ea, nu e geloasa si n-o vei vedea sunand de zece ori pe zi ori controland telefonul iubitului. Insa aceeasi libertate o pretinde in schimb.

 6. Se implica trup si suflet

  Unul din visurile ei este sa faca lumea un loc mai bun si nu-s doar vorbe-n vant, chiar e in stare sa-si sacrifice putinul timp liber ca sa participe la activitati de voluntariat, sa planteze pomi, sa mearga in vizita la azile de batrani sau sa caute stapan pentru animalutele abandonate. Nu da inapoi, gaseste solutii chiar si acolo unde toti ceilalti dau bir cu fugitii.

 7. Nu te plictisesti cu ea

  Si dupa multi ani petrecuti impreuna isi pastreaza misterul si te uimeste permanent. Uneori, se surprinde si pe ea insasi, atat de imprevizibila si de schimbatoare este. Rutina nu-si gaseste locul acolo unde este ea. Misterioasa si enigmatica, atrage cu usurinta barbatii si ii pastreaza aproape fara sa faca vreun efort special, pur si simplu datorita farmecului nativ.


  sursa: www.horoscop.kudika.ro

Login / Sign up