loading...

7 LEGI ale Karmei care îţi vor schimba viaţa

Vrei să trăieşti în armonie şi să ai suucese în toate? Vrei să se întâmple schimbări în viaţa ta? Atunci trebuie să cunoşti legile divine şi să le respecţi. Vei fi uimită de efect.

Toate lucrurile materiale sunt o consecinţă a ceea ce se întâmlă în lumea spirituală. Sunt anumite legi care dictează tot ce se întâmplă în lumea aceasta. Chiar dacă nu vrei să le recunoşti sau nu crezi în ele, oricum acestea există, fucţionează şi îţi influenţează viaţa.

 1. 1.Legea “Ce vei semăna, aceea vei secera”

  “Nu vă înşelaţi, Dumnezezu nu Se lasă să fie batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va şi secera”(Biblia: Galateni 6:7). Aceasta este una dintre cele mai importante legi spirituale. Mai este cunoscută şi ca legea “cauză şi efect”. Pentru fiecare acţiune a nostră, există şi un rezultat specific, altfel spus, ce vei semăna, aceea vei culege. Altfel este imposibil. Dacă vei avea întotdeauna o atitudine negativă faţă de lume, faţă de viaţa, faţă de tine însăţi, aşteaptă-te la aceeaşi atitudine şi din partea lor. Iar dacă vei dori doar fericire, pace şi dragoste, vei împărtăşi asta şi celor din jurul tău. Şi garantat vei cunoaşte şi tu fericirea.

  Uimitor este că întotdeauna fructul care creşte este mai mare decât seminţa din care s-a dezvoltat. Dacă vei dărui cuiva un zâmbet, vei avea în schimb o dispoziţie bună toată ziua. Daca vei dona măcar un bănuţ, neapărat ţi se vor înmulţi banii. Aceasta funcţionează! Pur şi simplu, trebuie să ai grijă ce seminţe vei planta, atât la nivel emoţional, cât şi la nivel fizic.

 2. 2.Legea creaţiei

  “Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu”(Biblia, Facerea 1:27). Dumnezeu este creatorul oamenilor. Şi el i-a înzestrat pe aceştia cu această capacitate de a crea. Îniţial creezi ceva în minte, iar apoi aceasta se transpune în lumea materială. Îţi imaginezi şi inventezi ceva, iar apoi aceste gânduri le materializezi. De aceea, este foarte important să ţii cont de ceea ce gândeşti.

  7 LEGI ale Karmei care îţi vor schimba viaţa


  Vrei să trăieşti în armonie şi să ai suucese în toate? Vrei să se întâmple schimbări în viaţa ta? Atunci trebuie să cunoşti legile divine şi să le respecţi. Vei fi uimită de efect.

  Toate lucrurile materiale sunt o consecinţă a ceea ce se întâmlă în lumea spirituală. Sunt anumite legi care dictează tot ce se întâmplă în lumea aceasta. Chiar dacă nu vrei să le recunoşti sau nu crezi în ele, oricum acestea există, fucţionează şi îţi influenţează viaţa.

  1.Legea “Ce vei semăna, aceea vei secera”

  “Nu vă înşelaţi, Dumnezezu nu Se lasă să fie batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va şi secera”(Biblia: Galateni 6:7). Aceasta este una dintre cele mai importante legi spirituale. Mai este cunoscută şi ca legea “cauză şi efect”. Pentru fiecare acţiune a nostră, există şi un rezultat specific, altfel spus, ce vei semăna, aceea vei culege. Altfel este imposibil. Dacă vei avea întotdeauna o atitudine negativă faţă de lume, faţă de viaţa, faţă de tine însăţi, aşteaptă-te la aceeaşi atitudine şi din partea lor. Iar dacă vei dori doar fericire, pace şi dragoste, vei împărtăşi asta şi celor din jurul tău. Şi garantat vei cunoaşte şi tu fericirea.  Uimitor este că întotdeauna fructul care creşte este mai mare decât seminţa din care s-a dezvoltat. Dacă vei dărui cuiva un zâmbet, vei avea în schimb o dispoziţie bună toată ziua. Daca vei dona măcar un bănuţ, neapărat ţi se vor înmulţi banii. Aceasta funcţionează! Pur şi simplu, trebuie să ai grijă ce seminţe vei planta, atât la nivel emoţional, cât şi la nivel fizic.

  2.Legea creaţiei

  “Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu”(Biblia, Facerea 1:27). Dumnezeu este creatorul oamenilor. Şi el i-a înzestrat pe aceştia cu această capacitate de a crea. Îniţial creezi ceva în minte, iar apoi aceasta se transpune în lumea materială. Îţi imaginezi şi inventezi ceva, iar apoi aceste gânduri le materializezi. De aceea, este foarte important să ţii cont de ceea ce gândeşti.  Conform datelor ştiinţifice, timp de o zi, omul este bântuit de 10000 de gânduri. Câte din ele le vei folosi pentru a construi şi a crea ceva util pentru sine şi pentru lumea înconjurătoare? Sau întodeauna te gândeşti doar la lucruri negative şi după aceea te întrebi de ce viaţa îţi este dominată de eşecuri. Gândeşte-te pozitiv, creează-ţi propriile gânduri şi bucură-te de o realitate minunată.

 3. 3.Legea smereniei

  “Dumnezeu stă împotriva celor mândri, dar dă har celor smeriţi” (Biblia, Iacov 4:6). Uneori, pentru a merge înainte, trebuie doar să te resemnezi şi să te linişteşti. Deseori doar în linişte deplină găseşti soluţia corectă şi calea de a soluţiona problema.

  Deseori, în goana după un anumit scop, te sacrifici, lupţi, mergi peste capete, dar… te arzi, şi emoţional, şi fizic, fără a a obţine măcar cea mai mică parte din ceea ce-ţi doreşti. Este imposibil să obţii întotdeauna totul. Aceasta este mândrie şi vanitate. Aceşti oameni se confruntă în viaţă cu rezistenţa din partea Creatorului de a-i ajuta. Resemnează-te cu ideea că nu eşti atotputernic şi vei simţi neapărat ajutorul Divinităţii.

 4. 4.Legea recunoştinţei

  “Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu”(Biblia: 1 Tesaloniceni 5:18). Te-ai trezit sănătos de dimineaţă. Mulţumiţi-i lui Dumnezeu. Ai acoperiş deasupra capului, ai ce mânca? Minunat! Ai un milion şi visurile ţi se realizează? Super! Chiar şi în cazul în care nu toate îţi merg conform planurilor, oricum mulţumeşte. Învaţă-te să găseşti fericirea în lucrurile mici. Aceasta te va susţine în momentele de cumpănă şi te va ajuta să supravieţuieşti.

 5. 5.Legea dragostei

  “Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor care vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce ce vă vatămă şi vă prigonesc” (Biblia: Matei 5:44). O! Este foarte greu. Uneori imposibil de greu. Dar nici nu-ţi imaginezi câte minuni se întâmplă atunci când tu dăruieşti dragoste şi bunătate celor care nu au meritat-o.

  Îţi voi povesti un caz. Câţiva ani în urmă, la fostul loc de muncă, un coleg, fără motive, a început să se comporte agresiv. Îmi era neplăcut şi foarte supărător, ţinând cont că nu avea motive de a se purta astfel. Dar eu, persoană care trăieşte după legile lui Dumnezeu, mi-am învins propriile supărări şi porniri şi am început să mă rog pentru el, cerând de la Dumnezeu tot ce este mai bun. Am rămas uimită când peste câteva zile persoana în cauză s-a apropiat de mine şi şi-a cerut iertare pentru comportamentul său neadecvat, în prezenţa tuturor. Doar eu am înţeles de ce s-a întâmplat aşa. Nu aduna mânie în tine, dar lasă-l pe Dumnezeu să decidă la Judecata de Apoi.

 6. 6.Legea iertării

  “Iartă, şi vei fi iertat” (Biblia: Luca 06:37). Capacitatea de a ierta este una dintre cele mai puternice. Iertând pe cineva, care te-a rănit cu adevărat, tu te debarasezi de o mare mare povară, care te împiedică să trăieşti fericit şi să te mişti în direcţia care trebuie. Există o frază “Neiertarea este ca şi cum ai bea un pahar de otravă şi aştepţi până va muri duşmanul tău” care redă exact esenţa problemei. Cine se simte mai rău, tu sau persoana pe care nu o poţi ierta? Se întâmplă uneori că eşti supărat pe cineva, dar acesta nici nu-şi dă seama de asta, trăind fericit în continuare. Iartă şi trăieşte şi tu fericit!

 7. 7.Legea credinţei

  “Iar credinţa este încredinţarea celor nădăjduite, dovedirea lucrurilor celor nevăzute” (Biblia: Evrei: 11:1). Aşadar, toate lucrurile pe care le faci în viaţă, crezi în ele. Chiar dacă nu le vezi, tu oricum crezi în ele. Simplu. Te aştepţi să te concedieze, să te îmbolnăveşti, să de desparţi de persoana dragă? Te felicit! Aceasta este credinţa ta! Crezi că te aşteaptă o afacere profitabilă, te vei însănătoşi, ţi se vor împlini visurile? Perfect! Crezi în asta. Doar este scris “TOATEe lucrurile sunt posibile celor care cred(!)”. Înţelegi? TOATE! Nu se spune doar puţine lucruri, dar TOATE!

  Astfel, crede că totul va fi bine şi aşa va fi.

  Cred din tot sufletul că viaţa ta se va schimba. Îmi doresc ca oricine va citi aceste rânduri, nu doar să înţeleagă importanţa de a trăi după legile dumnezeieşti, dar şi să înceapă a trăi conform lor. Va simţi cum se vor întâmpla minuni în viaţa sa.

  Sursa: http://moimozg.ru/7-zakonov-karmy-menyayushhix-zhenskuyu-sudbu/

Asemănătoare

Login / Sign up