loading...

8 reguli de aur ale vieții: Urmează-le şi vei deveni un om cu adevărat puternic!

Chiar dacă există numeroase cărţi cu sfaturi pentru o viaţă de succes, de cele mai multe ori ajungem să tragem concluzii din propriile greşeli. Asta în caz că nu tragem cu urechea la sfaturile celor mai înţelepţi ca noi. De ce să trăieşti viaţa cu probleme pe care ţi le creezi inutil?

 1. Niciodată nu da vina pe altcineva pentru ceea ce ţi se întâmplă. Doar atunci când vei conştientiza că eşti autorul tuturor reuşitelor şi nereuşitelor, vei deveni puternic.

  Împacă-te cu gândul că trecutul nu mai poate fi schimbat. În schimb, poţi construi viitorul chiar din această clipă.

  Scapă de iluzia că îi poţi schimba pe cei din jur. Pe oameni îi pot schimba doar circumstanţele. Mai uşor este să-l acceptăm pe cel de lângă noi aşa cum este. Acest lucru ne va feri de suferinţe inutile.

  Fiecare vrea să aibă alături o persoană puternică. Nimeni nu are nevoie de compania unei persoane triste, obosite, decepţionate. Şi dacă te fac să crezi altfel, să ştii că te induc în eroare. Mai bine ia-te în mâini şi realizează că lucrurile din viaţa ta nu stau chiar atât de rău!

  Fiecare acţiune are neapărat şi urmări. Iată de ce, înainte să faci o prostie, mai ezită. Astfel vei greşi mult mai rar.

  Nu trăi aşa de parcă ai fi veşnic. Fiecare va avea un sfârşit în această viaţă. Putem să ne întunecăm zilnic gândurile cu această idee, dar putem depune un efort pentru a ne resemna cu această constatare medicală şi a ne bucura de fiecare zi. Astfel, evită să trăieşti aşa de parcă vei muri mâine, însă nu te comporta nici de parcă ai trăi venşnic. O cale de mijloc te poate face fericit.

  Trăieşte aşa cum simţiţi. Dacă ai senzaţia că ai pierdut rostul în viaţă, probabil suferi de depresie. Nu căuta o formulare concretă a sensului vieţii, încearcă să- dai sens fiecărei zile, urmându-ţi chemarea interioară. Acest lucru va atrage după sine succesul.

  Niciodată nu-ţi irosi energia pe cei care nu au nevoie de tine. Încearcă pur şi simplu să trăieşti pozitiv şi să fii binevoitor cu toţi. Astfel nu vei pierde nimic.

  Sursa: http://eustiu.com/8-reguli-de-aur-ale-vietii-urmeaza-le-si-vei-deveni-un-om-cu-adevarat-puternic/

Asemănătoare

Login / Sign up