loading...

Află cât e de ieftin să trăiești în cele mai pitorești 5 locuri din lume numite ”raiul de pe pământ.”

Vorbim de locuri în care traiul costă doar câțiva dolari pe zi. Dacă îți permiți așa ”bani” nu ai decât să mergi în câteva locuri de poveste din America Centrală sau Asia, care deja te așteaptă. Poate tocmai aici vei găsi raiul de pe pământ despre care ai fi auzit, dar nu știai că există.

 1. THAILANDA

  E o țară minunată și ospitalieră. Poți vizita un loc ca în poveste din Chiang Mai. Într-un loc absolut pitoresc, aproape de malul lacului, poți închiria o camera la un preț lunar de numai 30 de dolari. Produsele alimentare sunt la fel de ieftine. Poți cumpăra fructe, legume, carne. La un preț de un dolar poți lua masa fără probleme, în meniu intrând și carne de pui.

 2. CAMBODGIA

  Ca să-ți închiriezi un spațiu confortabil ai nevoie de 200 de dolari pe lună. Numărul mare de turiști i-a făcut pe localnici să mai ridice prețurile, dar mâncarea rămâne tot ieftină. Cu 2 dolari poți mânca la restaurant, iar cu 1 dolar poți să-ți cumperi ceva de la butic.

 3. FILIPINE

  Această țară exotică e la fel de ospitalieră ca și cele enumerate mai devreme. Chiria unui apartament într-un oraș mare va costa în jur de 360 de dolari. Există însă un loc în care poți plăti și 150 de dolari. E vorba de orașul Cebu unde găsești magazine mari, terenuri de golf și desigur plajă cu nisip. Există locuri mai ieftine cum ar fi orașul zgomotos Damaguete, în care chiria unui apartament costă 40 de dolari pe lună.

 4. COSTA RICA

  E o țară pitorească cu 12 zone climatice, cu o natură extraordinară și cu o cultură inedită. Prețurile în San Jose sunt considerate mici. Aici poți închiria o casă cu 500-600 de dolari pe lună. La 75 de kilometri de oraș chiria costă 250 de dolari.

  Mâncarea e ieftină, iar la un restaurant te poți sătura cheltuind doar 4 dolari. Dacă îți cumperi mâncare de la piață îți ajunge și jumătate de dolar.

 5. BELIZE

  Iată unde trebuie să mergi dacă îți plac locurile cu adevărat pitorești și mai ales dacă-ți place divingul. În această țară sunt toate condițiile pentru odihnă: o natură superbă, climă subtropicală cu animale exotice.

  Ai nevoie de 500 de dolari pe lună ca să trăiești aici. Dintre aceștia, 300 vor merge pentru chria unei case, iar 200 pentru mâncare și distracții. Mai bine e să cumperi produse de la piață, așa cum la restaurant te va costa mai mult.

  Sursa: http://sovershenstvo.club/?p=1998

Asemănătoare

Login / Sign up