loading...

Află cum să gândeşti pentru a-ţi împlini dorinţele! Rezultatul e sigur!

Gândurile și emoțiile noastre nu sunt altceva decât cea mai fină formă de energie pe care o generăm în spațiul înconjurător. Ura, dragostea, invidia, recunoștința, – toate sunt niște vibrații cu caracteristicile respective.

Fiecare celulă și organ din organismul nostru are propria frecvență. Chiar și Pământul are frecvența sa. Se știe că Pământul ”cântă” în gama Fa-diez-major.

 1. Noi comunicăm cu Universul prin vibrațiile cuvintelor, emoțiilor și gândurilor atunci când facem o alegere sau întreprindem anumite acțiuni. Universul ne răspunde prin evenimentele din timpul vieții noastre. Evenimentele sunt limbajul Universului iată de ce este important să înțelegem aceste semnale pe care ni le transmite. O manifestare pe care o cunoașteți mai bine este așa-numita coincidență.

  Te-ai gândit vreodată de ce atunci când îți amintești de cineva, te întâlnești într-un fel sau altul cu el sau afli ceva despre el? Sau atunci când te confrunți cu o problemă, găsești răspunsul absolut ”întâmplător” şi pe neaşteptate.

  Vibrațiile Universului sunt numite ”strune” de energie care vibrează într-un număr infinit de moduri. Această energie trece prin noi și se mișcă în jurul nostru. În plus și noi avem rolul de emițători radio care transmitem semnale energetice despre noi în spațiu. Conștientizăm asta sau nu, dar fiecare dintre noi participă la procesul continuu de schimb de energie din Univers.

  Fizicianul și astronomul englez James Jeans a spus: ”Concepția Universului ca o lume a gândului curat dezvăluie răspunsurile pentru multe probleme cu care ne-am confruntat în cercetările moderne în domeniul fizicii”.

  Din punct de vedere fiziologic putem spune că ”omul funcționează pe bază de energie electrică”. Câmpul tău energetic individual este ca un ”pașaport” pe care îl prezinți mediului înconjurător.

  Interacțiunea energiei mentale cu mediul poate fi bazată pe teoria din fizica cuantică a lui John Bell, care spune că nu există sisteme izolate.

  Cercetările arată că gândurile omului nu rămân în creier. Experții NASA au stabilit că gândurile noastre se pot difuza la o distanță de 400 de mii de km (de 10 ori în jurul Pământului pe linia ecuatorului). De aemenea, s-a calculat că în 24 de ore în creierul nostru apar cam 60 de mii de gânduri, dintre care 5% sunt însoțite de emoții destul de puternice. Seamănă cu un mușuroi de furnici în care gândurile parcă s-ar întrece între ele – care va ajunge primul și va zbura mai departe?

  Fenomenul telepatiei (transmiterea gândurilor la distanță) practic nu mai este negat din punct de vedere științific. Savanții au elaborat deja programe ””creier-computer care permit utilizarea gadgeturilor cu puterea gândului.

  În cartea ”Cum dresăm animalele”, V. Durov a povestit despre rezultatele unor experimente în care animalele primeau comenzi prin metoda telepatiei. Peste perete, fără să vadă și să audă omul, câinele îndeplinea comenzile acestuia transmise în gând.

  Fiecare gând este un impuls de energie, iar legile spun că energiile similare se atrag reciproc. Întâlnindu-se în câmpul energetic al Pământului cu vibrațiile gândurilor altor oameni, gândurile noastre devin mai puternice. Iar atunci când ne concentrăm atenţia, involuntar sau intenționat, asupra unui anumit lucru, îl atragem.
  Sursa: http://eustiu.com/afla-cum-sa-gandesti-pentru-ti-implini-dorintele-rezultatul-e-sigur/

Tags

Dorințe

Asemănătoare

Login / Sign up