loading...

Barbatii si femeile iubesc total diferit dar se completeaza

Barbatii nu pot sa aiba o relatie si sa fie fericiti cu o femeie pe care nu o iubesc, pe care nu o doresc si nu o divinizeaza, sunt relatii trecatoare, aventuri, pierde timp. Femeile insa, pot avea o relatie cu un barbat pe care nu il iubesc, daca acesta le ofera siguranta. Femeile iubesc siguranta, barbatii iubesc incertitudinea, misterul, sevrajul… Femeile sunt speriate de asa ceva, ele trebuie sa stie exact ce, cum, cand si in ce fel!… Pe o femeie nu poti sa o duci cu vorba, ea vrea ceva concret, daca nu ii arati, nu vine, o pierzi…

Barbatului ii place joaca, ii place azi sa il vrei maine sa nu il vrei. Este un vanator din specie, el trebuie sa aiba ce vana constant, trebuie sa nu te aibe niciodata complet pentru a te iubi la nebunie… Barbatul se daruieste total, trup si suflet… Se daruieste tot fara sa stea pe ganduri atunci cand gaseste femeia care il incita. Femeii trebuie sa ii demonstrezi, sa ii arati ca poate avea incredere in tine, ca poti avea grija de ea, ca o poti ocrotii…

Barbatii inseala mereu, constant… din diferite motive… plictiseala, razbunare, divertisment… Si au inca 300 de alte motive fiecare in parte. In schimb femeia inseala doar in momentul in care deja este convinsa ca nu se mai poate face nimic cu relatia ei sau din divertisment, sa se mai distreze, sa se simta dorita, apreciata si frumoasa.

  1. Cand un barbat decide sa rupa o relatie, o rupe din gura… nu din cap si suflet… El mereu se gandeste la trecut si o sa se intoarca, indiferent cat de fericit este in prezent, barbatii nu renunta la trecut niciodata. Femeile cand au rupt o relatie au rupt-o din dorinta, si saturatie sau dezamagire… O femeie dezamagita pleaca, cu tot ce are, cu tot ce e… Nu mai lasa nimic in trecut, nu se mai agata. Uita… Apoi isi reface viata. Insa, femeia se intoarce intr-un singur caz, cand vede ca fostului barbat ii merge rau fara ea, barbatii niciodata nu se intorc la femeile carora le merge rau fara ei. Daca un barbat te vede la pamant, te calca in picioare!

    Femeia daca isi vede barbatul in genunchi se duce si il ajuta sa se ridice si il scutura. O femeie este capabila sa ridice un barbat, il duce sus… sus de tot, dar si daca ii da drumul… il omoara. Femeia este capabila sa se ridice singura, sa lupte, sa se chinuie sa iti arate ca poate si este puternica, niciodata nu o sa stii cate lacrimi au curs pe perna ei pana sa ajunga, dar ajunge, sa fii sigur, iar atunci, nu mai are nevoie de tine… poti sa ii oferi orice, o femeie tavalita care a triumfat, nu mai da doi bani pe barbat, nu o cauta… te va umili, te va batjocori si intr-un final te paraseste. Ii trebuie un barbat adevarat, un luptator ca ea, un jucator la aceeasi masa, nu un pacalici ca tine de joaca doar popa prostu’.

  2. Barbatu’ cand sufera striga in gura mare, cat de nenorocita esti si ce i-ai facut, cat de tare il doare si cat de trist e… Barbatul mereu vorbeste urat la adresa femeilor cu care a fost si pe care le-a iubit, si ele l-au parasit, pentru ca el nu concepe idea de a pierde… nu poate sa accepte ca a pierdut. Femei! Nu accepta ca te pierde, si esti fericita fara el.

    Femeile uita… Pentru ca au plecat, pentru ca le-a durut, pentru ca refuza trecutul si tu esti acolo, si, acolo o sa ramai, in trecut… Nu vorbesc, pentru ca nu mai este important!

    Barbatii si femeile sunt total diferiti dar fiecare are ce ii lipseste celuilalt… fiecare se completeaza in felul lui, daca nu aveam nevoie de barbati, eram numai femei… dar! Bine ca nu suntem doar femei!

    Autor: Dnv Adelina

Asemănătoare

Login / Sign up