loading...

Ce spune despre om ziua lui de naștere?

Vom afla în coontinuare ce spune despre om data nașterii!

 1. 1

  ”Numărul unu” și asta spune tot. Este semnul oamenilor creativi, originali și independenți. Pe de o parte sunt oameni siguri pe sine care deseori servesc drept exemplu pentru cei din jur; pe de altă parte sunt oameni individualiști și egoiști, care nu sunt pregătiți să ia în considerare părerea altora. Deseori oamenii născuți în prima zi a lunii sunt lideri. Ei sunt destul de ambițioși și capabili să meargă la risc pentru a-și atinge scopul. Printre calitățile negative: sunt impulsivi și încăpățânați.

 2. 2

  Oamenii născuți în a doua zi a lunii sunt foarte sensibili. Orice rugăminte, care vine chiar și din partea oamenilor mai puțin cunoscuți este îndeplinită de ei. Ei sunt un simbol al balanțe. Parteneri perfecți pentru business, colegi și prieteni. Relațiile pe care le au sunt asemănătoare poveștilor de dragoste. Asemenea oameni funcționează perfect în echipă.

 3. 3

  A treia a zi a lunii este semn al imaginației artistice, a intelectului creativ, comunicabilității și compătimirii. Este un simbol al acordurilor comune și a neutralității. În această zi se nasc optimiștii, care știu să fie fericiți și să se bucure de viață. Pentru ei este caracteristică starea de îndrăgostire veșnică. Au un excelent simț al umorului. Sunt înzestrați cu o intuiție bine dezvoltată.

 4. 4

  Responsabili, conștiincioși, serioși, de încredere, oameni cărora nu le este frică de misiunile complicate. Cei din jur observă aceste detalii, de aceea nu în zadar la adresa oamenilor născuți în această zi le sunt adresate mereu rugăminți, care nu rămân fără un răspuns. Oamenii născuți în această zi au o reputație foarte bună în afaceri. Prin forțele proprii sunt capabili să câștige o avere. Acești oameni privesc rațional eșecurile, și știu să învețe din propriile greșeli.

 5. 5

  Cinci este un simbol al libertății. Oamenii, născuți în această zi sunt călători și aventurieri. Foarte sociabili, curioși și universali. Cei care apar pe lume pe data de 5 sunt pasionați de mistic.

 6. 6

  Semn al iubirii și înțelegerii, sincerității și fidelității, familiei și prieteniei. În oamenii născuți pe data de 5 este foarte dezvoltat sentimentul responsabilității, talentul artistic și înclinarea spre științele umanitare. Sunt foarte generoși, și mereu dornici să întindă o mână de ajutor: cu un sfat și chiar cu bani.

 7. 7

  Semn al înțelepciunii și al rațiunii care domină sentimentele. Nu întâmplător, oamenii născuți în această zi adoră să citească, sunt gata mereu să învețe ceva nou și să-și lege viața cu activitatea intelectuală. Au un potențial puternic în știință și invenții. Sunt perfecționiști.

 8. 8

  În numerologie 8, este simbol al fericirii, capacități executorii și de conducere. Oamenii născuți în această zi își găsesc rostul în politică, devin experți în domenii de gestionare și se simt bine în poziții de putere. Ei sunt egocentrici, și visează să fie apreciați.

 9. 9

  Cel mai sentimentali reprezentanți ai calendarului. Prieteni de nădejde, oameni romantici, parteneri de afaceri foarte pricepuți. Oamenii născuți în această zi au un talent aparte de a scrie și sunt foarte generoși. Iartă repede, și sunt foarte permisivi cu greșelile altora.

 10. 10

  Unul dintre cele mai controversate numere. Reprezintă o combinație de cifre care înseamnă sau totul, sau nimic. Oamenii născut sub acest semn sunt obișnuiți să acționeze direct, se feresc de intrigi, de întorsături complicate și planuri viclene. Mereu aleg cea mai simplă cale. Au sufletu curat și sunt foarte populari printre prietenii săi.

 11. 11

  Din copilărie oamenii născuți în această zi aleg calea dezvoltării personale. Valorile materiale îi interesează în ultimul rând, ei își fac griji mai ales pentru suflet. Asemenea oameni conștientizează puterea cuvântului, de aceea cântăresc bine ceea ce spun și niciodată nu oferă sfaturi sau recomandări.

 12. 12

  Oameni cu voință puternică, atitudine pozitivă față de viață și energie nestinsă. Totodată cu multă armonie interioară, echilibru de puteri și un talent organizatori inedit.

 13. 13

  Aceste persoane nu lasă pe nimeni indiferent. Viața lor este o permanentă schimbare, atât pe plan personal cât și profesional. Mereu tind spre perfecțiune.

 14. 14

  Numărul aparține oamenilor care cred în libertatea absolută, fără limite. Nu încerca să-i limitezi în ceva, ei vor dispare din viața ta. Sunt destul de aprinși. Sunt foarte ușor de excitat, chiar dacă nu sunt într-o relație stabilă. Nu prea știu să-și gestioneze banii.

 15. 15

  Sub această cifră se ascund oamenii cu o fantezie bogată. Au o mulțime de talente: tehnice, poetice, unele dintre ele fiind realizate cu succes în profesie. Pentru rezolvarea misiunilor complicate, deseori nu au suficientă răbdare, și disciplină interioară. Nu iau problemele și greutățile prea aproape de inimă. În loc să-și exprime nemulțumirea, preferă să tacă. Sunt sensibili și reacționează negativ la critici.

 16. 16

  Cei născuți pe data de 16 sunt foarte gânditori și analitici. Responsabili, educați, corecți. Nu se tem să-și expună punctul de vedere. Cu trecerea anilor devin mai timizi și mai precauți. Sunt parteneri sensibili și loiali.

 17. 17

  Acești oameni nu suportă falsitatea. Încă din copilărie caracterul lor delicat nu suportă criticile. Le este greu să se conformeze cu refuzul. Cuvântul ”nu” la adresa lor, îi face supărați și agresivi. Dacă cred în ceva, este imposibil să-i convingi de contrariu.

 18. 18

  Sunt oamenii care luptă pentru dreptate. Asemenea persoane pot să-și apere până în ultimă instanță interesele proprii, dar și drepturile prietenilor și colegilor. Ei sunt foarte conservatori, și în tot ce fac se bazează doar pe experiența propria. Pot să sufere și chiar să cadă în depresie dacă reputația lor are de suferit.Își fac griji pentru exteriorul lor.

 19. 19

  Oamenii născuți în această zi trebuie să fie foarte atenți la ce fac și ce spun. Fiecare lucru făcut de ei, nu trece neobservat. Sunt energici, pragmatici și foarte deciși. Preferă stabilitatea. Deseori plătesc pentru greșelile din trecut.

 20. 20

  Nu suportă singurătatea, cu cât mai mulți oameni sunt în preajma lor, cu atât mai bine. Sunt oratori minunați și prieteni sinceri, muncesc perfect în echipă, și participă la diferite evenimente publice. Le plac petrecerile, concertele… Sunt ospitalieri. Romantici. Le place muzica și dansurile, și au un potențial artistic dezvoltat. Despre ei se spune că ar fi răsfățați de soartă.

 21. 21

  Oameni care iubesc viața. Sunt recunoscători soartei pentru fiecare zi din viața lor. Deseori vin din familii înstărite. Au un caracter prozaic. Sunt fixați pe ideea banilor, care îi ocolesc. Din ei ies economiști minunați, bancheri. Lor le este încredințat bugetul familiei. Oferă un interes aparte statutului personal în societate. Sunt cinici și ironici. Una din slăbiciunile lor este sexul, de care sunt obsedați.

 22. 22

  22 este semnul iluminării. Cei care s-au născut sub acest semn preferă să-i învețe pe alții și se isprăvesc minunat cu această misiune. Munca de profesor este creată pentru ei. Oamenii născuți în această zi sunt erudiți. Natura le-a dat menirea de a explica altora procesele complicare care se întâmplă pe pământ și în aer. Sunt pasionați de cosmos. Nu le este frică să-și asume responsabilitatea pentru cuvintele spuse, și pentru faptele făcute.

 23. 23

  În misterioasa cifră 23 se ascunde pasiunea pentru aventuri și tendința de a merge mereu înainte. Oamenii care sunt născuți în această zi, sunt curajoși, deciși, impulsivi, comunicabili și schimbători. Au un mare potențial în afaceri, în sectorul financiar și în inovații. Au multe talente, și pot deveni buni în practic orice profesie, datorită intelectului, creativității și ideilor progresiste. Sunt plini de optimism, entuziasm și curiozitate. Cel mai important lucru în viața lor este libertatea.

 24. 24

  Este simbolul siguranței și loialității. Nu există un semn mai atent și mai precaut. Înainte de a face un pas cât de mic, ei cântăresc toate plusurile și minusurile, gândesc consecințele posibile și abia după asta iau o decizie. Un loc aparte în viața lor îl ocupă mâncarea. Și se manifestă în aspecte diferite: pot deschide un restaurant, sau pot fi bucătari geniali. Disciplina lor exemplară poate deveni legendă.

 25. 25

  Viața acestor oameni este condusă de intuiție. Au un fel de misticism. Sunt oameni foarte sensibili, părerea cărora nu poate fi ignorată. Dacă își schimbă planurile în ultimul moment pentru că a simțit că ceva nu e bine, este mai bine să-l asculți. Mai sunt și foarte inteligenți, de aceea lucrurile făcute pe negândite nu intră în arsenalul lor.

 26. 26

  26 este simbolul legăturii care nu poate să fie ruptă. Sunt cei mai fideli soți. Oameni, în codul vieții cărora este scris 26, își asumă rolul de ocrotitor, au un caracter puternic, energie, talent de lider.

 27. 27

  În numerologie de această cifră este legată puterea vindecării. Reprezentanții ei își găsesc menirea în domeniul medicinei și sănătății. Sunt doctori minunați, deseori merg pe medicina alternativă. Intuitivi, emoționali, capabili să compătimire. Nu renunță niciodată, învață din greșeli.

 28. 28

  Cifra care simbolizează legea. Acei oameni care sunt născuți pe 28, au un nivel ridicat de răspundere. Mereu îi îndeamnă pe toți la ordine și respectarea regulilor. Sunt judecători minunați sau fac carieră în sfera judiciară. Un aspect care îi diferențiază este că niciodată nu recunosc atunci când greșesc, în schimb îi învinuiesc pe alții.

 29. 29

  O cifră cu un potențial emoțional enorm. Deseori pot ajunge la extreme. O parte din ei îi face pacifiști și diplomați, alta îi face carismatici și mereu în căutare de aventuri.Au noroc la bani, îi câștigă ușor, sau chiar pot câștiga la loterie. În schimb pentru viața amoroasă trebuie să muncească, pentru că mereu se îndrăgostesc de oamenii nepotriviți.

 30. 30

  30 este numărul oamenilor independenți și cu voință de fier. Au o memorie fenomenală, știu să se concentreze, să se detașeze de mediul înconjurător. Capacitățile intelectului lor sunt imense, iar viteza cu care le merge mintea îi ajută să iasă chiar și din cele mai dificile situații. Viața lor este plină de evenimente, așa că alături de ei nu te vei plictisi niciodată.

 31. 31

  Semnul perseverenței și a oamenilor independenți. Ei nu ratează oportunitățile care le sunt puse în cale de viață. Stilul individual și abordarea creativă pot fi văzute în tot ceea ce fac. Orice lucru, de care se apucă, va fi dus până la capăt. Această capacitate îi ajută să obțină o poziție înaltă în societate. Sunt organizatori minunați a celor mai ambițioase proiecte. Mereu caută drumuri noi. Apreciază stabilitatea și fidelitatea. Nu încerca să-i minți, s-ar putea să le pierzi încrederea pentru totdeauna.

  Sursa: http://eustiu.com/ce-spune-despre-om-ziua-lui-de-nastere/

Login / Sign up