loading...

Ce te împiedică să îţi găseşti JUMĂTATEA, în funcţie de ZODIE !

Îți dorești să îți găsești jumătatea, să vă căsătoriți și să fiți fericiți până la adânci bătrâneți? Iată ce te împiedică să îți găsești sufletul pereche!

 1. Berbec

  Berbecii nu știu ce să aleagă și din cauza asta nu își găsesc jumătatea. De cele mai multe ori, femeia Berbec preferă bărbatul misterios care se dovedește apoi că nu ascunde lucruri deloc bune.

 2. Taur

  Ai relația ideală bine conturată în minte și atunci când ceva care nu merge conform planului tău mental, renunți. Dă omului cu care ai început o relație o șansă.

 3. Gemeni

  Îți este ușor să discuți și să socializezi cu oricine, însă atunci când vine vorba despre sentimentele tale, le interiorizezi. Bărbații nu au cum să te descopere pentru că nu te lași descoperită.

 4. Rac

  Racii sunt sensibili și iubitori însă au prostul obicei de a fi atrași de băieții răi. Așadar, e posibil să nu ai ochi pentru jumătatea ta pentru că te uiți după cai verzi pe pereți.

 5. Leu

  Leii sunt obsedați de control. Femeia Leu va renunța la relație imediat ce simte că pierde controlul.

 6. Fecioară

  Fecioarele caută perfecțiunea, uitând că aceasta nu există. Așadar, vor pierde timpul căutând bărbatul perfect ani la rând.

 7. Balanță

  Balanțele sunt independente din fire și vor să facă ce vor, când vor. E posibil ca acesta să fie motivul pentru care să nu reușească să descopere bărbatul potrivit.

 8. Scorpion

  Scorpionii au tendința de a precipita lucrurile chiar de la începutul relației. Femeia Scorpion își va copleși partenerul din primele zile, iar relația nu va merge.

 9. Săgetător

  Femeia Scorpion nu este constantă, iar acest lucru o va face să treacă de multe ori pe lângă bărbatul potrivit.

 10. Capricorn

  Femeia Capricorn vrea să fie descoperită și amână prea mult lucrurile. E posibil ca bărbatul ideal pentru aceasta să își piardă răbdare înainte ca iubirea să se înfiripe între cei doi.

 11. Vărsător

  Femeia Vărsător nu vrea să iasă din zona sa de confort așa că ratează ocazia de a-și găsi jumătatea. Pentru a fi fericită, aceasta va trebui să accepte că este vulnerabilă și să nu privească această trăsătură ca pe un defect.

 12. Pești

  Peștii au în minte o imagine bine stabilită a partenerului ideal. E posibil ca așteptările femeii Pești să fie puțin prea mari și astfel să dea cu piciorul fericirii.
  Sursa: feminis.ro

Asemănătoare

Login / Sign up