loading...

Cea mai puternică forță din univers este iubirea

Exista o forta extraordinar de puternica pentru care, pana acum, stiinta nu a gasit o explicatie formala. Este o forta care ii include si ii guverneaza pe toti, forta din spatele oricarui fenomen care are loc in univers si nu a fost inca identificat de noi.

Aceasta forta universala este DRAGOSTEA.

Cand oamenii de stiinta au cautat o teorie unificata a universului, au uitat cea mai puternica forta nevazuta.

Iubirea este Lumina care ii lumineaza pe cei care o dau si o primesc.
Iubirea este gravitatie, deoarece ii face pe unii oameni sa se simta atrasi de altii.

Iubirea este putere deoarece multiplica tot ce avem mai bun si permite umanitatii sa nu piara in propriul egoism orb. Iubirea arata si dezvaluie.

 1. Pentru iubire traim si murim

  Iubirea este Dumnezeu si Dumnezeu este Iubire.

  Aceasta forta explica totul si da inteles vietii. Aceasta este variabila pe care am ignorat-o pentru prea mult timp poate fiindca ne este frica de dragoste deoarece este singura energie din univers pe care omul nu a invatat sa o controleze dupa vointa sa.

  Daca in loc de E=mc2, acceptam ca energia pentru a vindeca
  intreaga lume poate fi obtinuta din multiplicarea iubirii cu viteza luminii la patrat, atunci ajungem la concluzia ca iubirea este cea mai puternica forta ce exista, deoarece nu are nici o limita.

  Dupa esecul umanitatii in a utiliza si controla celelalte forte din univers, care pana la urma s-au intors impotriva noastra, este imperios sa ne hranim pe noi insine cu o alta forma de energie…

  Daca vrem ca speciile noastre sa supravietuiasca, daca vrem sa descoperim sensul vietii, daca vrem sa salvam lumea si fiecare fiinta constienta ce traieste, atunci iubirea este unicul raspuns.

  Probabil nu suntem inca pregatiti sa cream o bomba a iubirii, un mecanism destul de puternic pentru a distruge ura, egoismul si lacomia care devasteaza planeta.

  Cu toate acestea, fiecare individ poarta cu sine un mic, dar puternic generator de iubire, a carui energie asteapta sa fie eliberata.

  Cand o sa invatam sa oferim si sa primim aceasta energie universala, vom putea afirma ca iubirea invinge tot, ca poate transcende totul si orice, deoarece iubirea este chintesenta vietii.
  Albert Einstein

Asemănătoare

Login / Sign up