loading...

Cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa

Viziteaza cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa

Daca vrei sa scapi de stresul organizarii unei petreceri de Craciun acasa, anul acesta, insa vrei totusi sa sarbatoresti in stil mare Nasterea Domnului, viziteaza una dintre urmatoarele piete de Craciun din Europa, care sunt, de altfel, considerate a fi cele mai bune:

 1. Piata de Craciun din Bruges

  Popular pentru fascinantele sale cai navigabile si pentru delicioasele bomboane de ciocolata care se produc aici, Bruges este, de asemenea, renumit pentru piata fermecatoare de Craciun ce se organizeaza in centrul orasului.

  Cu o gama variata de luminite ce ii uimesc pe vizitatori, cu un patinoar imens si cu standuri festive ce ofera trecatorilor un paradis de ciocolata, in Piata de Craciun din Bruges se simte, cu siguranta, spiritul acestei sarbatori magice.

 2. Piata de Craciun din Aachen

  Aceasta piata din Aachen este renumita la nivel mondial pentru faptul ca strazile din jurul ei se transforma intr-un mare bol de lumini si culori festive.

  De asemenea, piata este bine-cunoscuta pentru gama variata de produse alimentare care sunt vandute acolo, cum ar fi blinele de cartofi, turta dulce si o diversitate de biscuiti festivi, printre care se remarca Domino Stones.

  Faptul ca, in medie, aproximativ 1,5 milioane de oameni viziteaza anual aceasta piata de Craciun, este o dovada certa ca acest loc este cu adevarat superb in preajma sarbatorilor de iarna.

 3. Piata de Craciun din Lille

  Piata de Craciun din Lille este, cu adevarat, speciala, motiv pentru care multe croaziere fluviale o viziteaza in aceasta perioada a anului.

  Dar, ce face ca aceasta piata sa fie speciala? Ei bine, in primul rand, targul de Craciun de la Lille dureaza o luna intreaga si, in al doilea rand, piata transforma tot centrul orasului intr-un adevarat paradis de iarna.

  Tarabele din lemn, roata Ferris si uriasul brad impodobit ofera o serie de atractii de care oamenii sa se bucure, in timp ce mai bine de 3500 de magazine concureaza pentru cele mai atragatoare vitrine si pentru cele mai delicioase preparate culinare festive.


  sursa: codrosu.ro

Asemănătoare

Login / Sign up