loading...

Cinci lucruri ascunse de zodia Capricorn

Zodia Capricornului este a 10-a zodie și începere din 22 decembrie și încheindu-se pe 20 ianuarie.

Zodia Capricornului este o zodie feminină de pământ, practică, materială, intuitivă și puternică guvernată de planeta Saturn. Saturn este puterea supremă, tatăl tuturor zeilor, fapt pe care nativii îl simt din plin. Se spune că familia care are un Capriorn este unită, puternică și are toate datele pentru succes.

 1. Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Capricornului.

  1. Nativii din zodia Capricornului sunt simbolul disciplinei, responsabilității și eficienței. Capriconii sunt legați de pământ, și nu întâmplător se spune despre el că este cu picioarele pe pământ, la propriu și la figurat.

  2. Nativul din Capricorn are sânge rece, își păstreză cumpătul, pare rezervat și rece, dare este un entuziast și un pătimaș. Este pasionat de tot ceea ce îl înconjoară, este mereu îndrăgostit de natură, iubește tot ceea ce este în jurul lui, este practic, uneori zgârcit și egoist, dar mereu abil, eficient și organizat.

  3. Nativul din Capricorn nu cere ajutor, este animat de un puternic simț al moralității și rigurozității, își știe cu exactitate locul. Suferă cumplit, dar nu se exteriorizează niciodată. Îl copleșesc nedreptățile, inutilitățile și pierderea de timp.

  4. Este mereu mai interesat de familie, copii, viața profesională și binele celor din jurul lui, decât viața sa amoroasă sau sentimentală, care va fi mereu sacrificată de dragul și spre binele celor din jurul său. Viața sentimentală a unui Capricon aproape că nu există. Dar, este capabil de gesturi care frizează nebunia atunci când este îndrăgostit sau când cineva îi declară dragoste și afecțiune.

  5. Este indrăgostit de vara și primăvară, iubește tot ceea ce este viu, are un spirit de observație absolut. Este tradiționalist, fidel, dar poate fi irascibil, încăpățânat și uneori absurd și intolerabil. Uneori este greu de comunicat cu el.

  Compatibilitate cu alte zodii.
  Capricornii se înțeleg perfect cu nativii din Taur, Fecioara, Pești, Scorpion și Berbec și mai dificil cu nativii Balanța, Rac, Vărsător. Este imposibilă comunicarea cu Săgetătorii.

  Sursa: www.femeia.ro

Asemănătoare

Login / Sign up