loading...

Citește: Astazi tu plangi, el rade. Maine el va plange in timp ce tu vei rade in bratele altcuiva.

La un moment dat, după nenumărate dezamăgiri sau promisiuni, te oprești și aștepți. Nu cauți dragostea deși nu știi că omul potrivit aleargă după tine sau poate se ascunde în spatele unei simple prietenii. Căutăm imposibilul, ne îndrăgostim de oameni care nu ne apreciează, care nu se mândresc cu noi sau care sunt veșnic nemulțumiți.

Pentru că iubim, am face orice pentru a-i convinge că suntem tot ce au nevoie: ca femeie, încerci să-l faci să uite de fostele, comparându-te cu povești în care n-aveai ce căuta, care au rămas în urmă. Ca bărbat, încerci să-i dovești că ești mult mai atent, mult mai romantic și mult mai răbdător decât celălalt….

Toți am iubit, toți ne-am izbit de marea dragoste. Prima dragoste nu o poți uita, n-ai să dorești răul omului lângă care ai descoperit ce înseamnă dragostea! În timp lucrurile de ieri fac loc experiențelor de astăzi necesare pentru a clădi ziua de mâine!

Astăzi tu plângi, el râde. Mâine el va plânge sau îi va părea rău în timp ce tu vei râde în brațele altcuiva. Cât îți trebuie ca să-l uiți? Depinde de cât l-ai iubit dar mai ales decât de mult te-a rănit.

Într-o zi te trezești singur și atunci realizezi că te poți descurca și așa; că n-ai nevoie de îmbrățișări forțate, n-ai nevoie de un mesaj de bună dimineața trimis doar pentru a evita o discuție, n-ai nevoie de flori cumpărate din obligație și n-ai nevoie de dragoste dacă înseamnă minciună. Vine o zi în care plângi de dor apoi totul trece! Timpul le rezolvă pe toate și dragostea își face loc din nou prin ascunzătorile inimii!

Când plângi, simți. Când uiți, ignori. Fii puternică iubindu-te așa cum ești, doar așa te vei lăsa iubită!

Autor: Maria Cristiana Tudose

Asemănătoare

Login / Sign up