loading...

Cum sa iti dai seama cand un bărbat te iubeşte cu adevărat

Multe femei se plâng că bărbaţii de lângă ele nu le spun aproape niciodată cât de mult le iubesc. Chiar dacă îşi ascund sentimentele după un scut de indiferenţă, bărbaţii pot să iubească cu adevărat o femeie, fără să-i spună neapărat acest lucru verbal. Un bărbat adevărat va încerca să-ţi demonstreze iubirea prin fapte, şi mai puţin prin vorbe. Descifrează-i semnele!

 1. Îi pasă

  Că ai avut o zi proastă la muncă, sau că te-ai certat cu colega X, le ascultă pe toate şi-ţi dă sfaturi.Acesta este modelul unui bărbat care iubeşte. Nimeni nu este dator şi dispus să-ţi asculte toate poveştile de la serviciu. Bărbatul care te iubeşte cu adevărat va fi întodeauna interesat de tot ce faci.

 2. Te sună

  Nu înseamnă că bărbatul care te iubeşte trebuie să te sune de 10 ori pe zi. Tu eşti ocupată cu treburile tale, el cu ale lui, un apel telefonic în care te întreabă dacă ai luat masa, ce faci diseară sau că îţi simte lipsa, sunt absolut de ajuns şi demonstrează mai multe decât îţi imaginezi.

 3. Găseşte timp pentru tine

  Chiar dacă are o grămadă de lucru şi tu ştii asta, el e dispus să ieşiţi seara în oraş. Tu eşti cea mai importantă pentru el, iar lucru râmâne pentru mai târziu. Un bărbat care nu ar fi îndrăgostit cu adevărat, ar motiva că are multă treabă importantă de făcut şi că nu are acum timp de ieşiri.

 4. Te include în viitorul lui

  Atunci când iubitul tău foloseşte cuvântul “noi”, poţi fi sigură că te vede pe tine în viitorul lui. Un bărbat care iubeşte, simte nevoia să te includă peste tot în viaţa lui, fie vorba de prieteni sau muncă.

 5. Îţi face cunoştinţă cu familia

  Familia are un rol important în viaţa fiecăruia dintre noi, la fel şi în viaţa bărbatului de lângă tine. Faptul că te prezintă familiei lui, reprezintă un pas mare care demonstreză încă o dată încrederea şi dragostea care ţi-o poartă cu adevărat.

  Dacă ai lângă tine un asemenea bărbat, păstrează-l, te iubeşte cu adevărat!

  sursa: zumi.md

Asemănătoare

Login / Sign up