loading...

Dacă o iubești, nu o distruge! Toți bărbatii ar trebui să citească asta…

Știu că o iubești. Dacă nu ai iubi-o, nu ai fi cu ea. Dar, pentru că este doar un simplu om cu emoții diverse, poți să o iubești în cele mai greșite moduri.

O relație sănătoasă și fericită se poate transforma într-una distructivă dacă o tratezi urât și îi oferi mai puțin decât merită. Sper că măcar încerci să o iubești așa cum merită. Sper că ai idee că tocmai conștientizarea acestui lucru vă întărește relația sau o menține puternică.

Vreau să îți amintești de prima oară când ai văzut-o, Când era tot ceea ce doreai și sperai. Frumusețea ei, firea vulcanică, umorul sau faptul că era independenta – era ceva la ea ce nu mai gasisei la nimeni altcineva. Și ceea ce te-a uimit cel mai tare era fix ca o simțeai COMPLETĂ. Întregita ea cu ea însăși.

Dacă o iubești, păstreaz-o așa. Păstreaz-o frumoasă, sălbatică, completă. În vreme ce ea este stăpână propriei sorți, îți doresc să înțelegi că tu joci un rol important în viața ei. Major chiar.

Modul în care o tratezi este felul în care ea se vede. Tu o poți face să strălucească, sau, dimpotrivă, o poți face să se simtă pierdută și inutilă. Este o statuie de porțelan în mâinile tale și spera doar să fie manevrata cu grijă.

Cunoști că a fost distrusă înainte, iar încă o nouă dezamăgire nu este ceea ce își dorește. Dacă este cu tine, înseamnă că și-a însușit decizia și a trecut peste temerile ei, a trecut peste trecutul dureros și a decis să dea o șansă dragostei.

 1. A avut încredere că poți să păstrezi relația sănătoasă și inima ei fericită. Nu-i trăda încrederea. O distrugi dacă ai impresia că o cunoști. Nu este o carte pe care o vei termina de citit, la un moment dat. Este ceva ce îți cere timp pentru a fi descoperit. Așa că, trăiește fiecare zi de parcă acum ai întâlni-o pe ea pentru prima dată.

  Fii prezent! Nimic nu o termina mai tare decât absența ta emoțională. Poți să stai lângă ea toată ziua, dar să rămâi absent…și poți să te afli la distanță, departe de ea, iar ea să simtă, totuși, prezența ta. Stimulează-i gândurile, emoțiile, stimuleaz-o pe ea.

  Scufundă-te în sufletul ei precum te-ai scufunda în ocean. Dacă o iubești, construiește-o, pentru că și ea va face același lucru pentru tine. Crede în faptul că orice efort ai face, ea va face dublu pentru tine.

  Dacă îi arăți Luna, ea îți va arăta întreaga galaxie, Dacă te vei purta cu ea așa cum merită, ea te va iubi înzecit.

  Dacă o vei iubi, ea nu te va uita niciodată.

  Sursa: http://anamariavasile.com/daca-o-iubesti-nu-o-distruge-toti-barbatii-ar-trebui-sa-citeasca-asta/

Asemănătoare

Login / Sign up