loading...

De ce să iubești Racii?

Racul este al patrulea semn al zodiacului, fiind guvernat de luna si avand ca element definitoriu apa. Exact ca si animalul care il reprezinta, nativul acestei zodii isi ascunde vulnerabilitatile in spatele unei carapace. Daca ajungi, insa, dincolo de acest strat protector, vei descoperi o persoana foarte complexa, dornica si capabila de sentimente profunde.

 1. Loialitatea, calitatea principala a Racului

  Nu este usor sa patrunzi dincolo de carapacea Racului, insa, odata ce reusesti si ii dobandesti increderea si afectiunea, vei gasi o calitate pe cat de rara, pe atat de demna de pretuire: loialitatea. Un Rac care iubeste este un om care nu te va trada niciodata, indiferent de tipul relatiei. Atunci cand vei avea nevoie de el, va fi acolo. Bineinteles, el asteapta acelasi tratament si din partea celorlalti, asa ca fii atenta: este foarte usor sa ranesti nativul acestei zodii daca dai cel mai mic semn de dezinteres atunci cand are nevoie de tine.

 2. Racul, cel mai iubitor semn al zodiacului

  Probabil ca nu exista in zodiac un semn mai iubitor decat sensibilul Rac, care isi pune inima pe tava in momentul cand se elibereaza de frica de a fi ranit. Daca intri intr-o relatie cu un Rac , poti fi sigura ca sentimentele profunde nu vor lipsi si ca te vei simti mereu dorita. Nativul acestei zodii te va face sa te simti ca cea mai importanta fiinta din lume, dar tine minte ca si el are nevoie de atentie - uneori poate chiar mai mult decat ai tu nevoie. Niciodata sa nu neglijezi un Rac!

 3. Racul, cea mai protectoare zodie

  Racii sunt familisti convinsi. Ei au instictul de a proteja persoanele la care tin si reusesc sa lupte impotriva obstacolelor, indiferent cat de puternice. Firea sensibila a Racului nu devine o slabiciune atunci cand acesta isi propune sa protejeze fiinta draga. Asadar, cu aceasta zodie se face casa buna, fiind un partener si un parinte excelent.

 4. Raci au o gandire neconventionala

  Chiar daca de multe ori ezita inainte de a lua o decizie si poate dura ceva pana actioneaza, Racul are o capacitate crescuta de a privi o problema din unghiuri neconventionale. Intuitia il ajuta in acest sens, iar faptul ca nu se grabeste si ca analizeaza situatia indelung il impiedica sa ia decizii pripite. De aceea, Racii sunt apreciati si pentru ca gasesc mereu solutii inovatoare, la care multi nici nu s-ar fi gandit.

 5. Capacitatea de persuasiune, o calitate a Racilor

  Aflat sub influenta materna a lunii, Racul are o capacitate crescuta de persuasiune. El ii va convinge pe oameni sa se deschida si sa isi expuna problemele. Racul este si un sfatuitor foarte bun si are destul tact incat sa puna problema cum trebuie. Chiar daca uneori poate deveni cicalitor, nu trebuie sa te indoiesti ca nativul acestei zodii are cele mai bune intentii si vrea sa te ajute, chiar daca aceasta inseamna sa persiste in directia aceasta.

 6. Empatia, o caracteristica principala a Racilor

  Empatia este o calitate rara, de care Racul se bucura din plin. Uneori, cuvintele sunt de prisos si nu exprimam foarte bine ceea ce simtim. Racului, insa, nu ii trebuie foarte multe explicatii verbale, intrucat va fi pe aceeasi lungime de unda cu tine din punct de vedere emotional. Cu greu o sa gasesti persoana mai intelegatoare, iar acesta este un motiv evident pentru care sa iubesti zodia Rac!

 7. Racul si romantismul

  Daca ai norocul sa fi castigat incredere si dragostea unui Rac, asteapta-te la gesturi romantice si dovezi de afectiune surprinzatoare. Aici se impletesc sensibilitatea si intuitia nativului acestei zodii, care va sti exact cum sa iti redea senzatia de fluturasi in stomac, chiar si dupa ani de zile, cand magia initiala a relatiei a disparut.

 8. Perseverenta Racilor, un motiv pentru care sa ii iubesti

  Zodie a contrastelor, sensibilul si adesea pesimistul Rac are, in acelasi timp, o putere interioara deosebita atunci cand isi propune ceva. Perseverenta cu care inainteaza in directia stabilita il ajuta, de cele mai multe ori, sa isi atinga obiectivul cu succes. Atata timp cat nu se lasa doborat de emotivitatea sa accentuata, Racul poate sa obtina orice isi doreste!
  Sursa: Divahair.ro

Asemănătoare

Login / Sign up