loading...

De ce să iubești Taurii?

Aruncă o privire asupra motivelor pentru care aceşti nativi reprezintă o alegere bună, ei fiind consideraţi uneori chiar partenerii perfecţi în dragoste şi în viaţă:

 1. Taurii au un comportament calm

  Taurii nu sunt precum bombele cu ceas, gata să explodeze în orice moment, la orice lucru minor care îi enervează. Temperamentul lor va ieşi la iveală în rare ocazii şi în faţa oamenilor care o merită cu adevărat.

 2. Taurii sunt loiali şi devotaţi

  Atunci când Taurii se implică într-o relaţie, ei sunt acolo pe termen lung. Aceşti nativi sunt mai de modă veche când vine vorba de întâlniri şi curtat. Sunt foarte selectivi şi odată ce au găsit un partener care le face complimente, ei îl văd ca fiind un potenţial partener pe viaţă.

 3. Taurii sunt pasionali şi senzuali

  Cu un bărbat Taur ca partener, nu te vei plânge niciodată de plictiseală în aşternuturi sau că nu te vei bucura de suficient timp la capitolul sex. Guvernaţi de Venus, Taurii râvnesc la plăcerile senzuale ale vieţii.

 4. Taurii sunt determinaţi şi stăruitori

  Când un Taur pune ochii pe un premiu, nimic nu îl poate opri. Chiar şi în momentele dificile în care respingerea şi eşecul îi tot lovesc peste faţă, aceşti nativi refuză să se dea bătuţi. Eşecul nu face decât să le alimenteze dorinţa de a continua, de a merge mai departe.

 5. Taurii sunt protectori şi nu le este teamă să se menţină fermi pe poziţie

  Aceşti nativi nu se tem să treacă la acţiune atunci când este nevoie. Dacă cineva tratează urât un prieten sau o persoană la care ţin, Taurii vor fi primii care vor trece la fapte şi vor fi de partea acestei persoane. Iar atunci când îşi exprimă opiniile, Taurii nu se vor da înapoi de la a-ţi spune adevărul.

 6. Taurii sunt raţionali şi pragmatici

  Cu un ochi realist, un Taur vede lumea aşa cum este. Spre deosebire de semnele zodiacale de aer, Taurii nu au capul în nori. Ei se gândesc bine la lucruri, analizează tot şi ajung la nişte obiective realiste, dar şi la modalităţi realiste de a le atinge. Taurii posedă o minte raţională şi logică.

 7. Taurii au un fler creativ şi o inimă generoasă

  Indiferent că se exprimă prin muzică, scris, actorie sau pictură, creativitatea curge prin venele acestor nativi. În plus, Taurii îşi folosesc creativitatea pentru a-şi exprima afecţiunea pentru persoanele iubite. Fie aleg să creeze o felicitare pentru ziua de naştere, concep un colaj de fotografii sau scriu un cântec, Taurii nu se zgârcesc cu generozitatea lor.

 8. Taurii sunt persoane de încredere şi autentice

  Taurii sunt persoane de cuvânt şi ştiu cum să îşi facă treaba. Dacă îţi spun că îţi vor da mesaj după ce termină un episod din serialul lor preferat, aşa vor face. Dacă nu se întâmplă aşa cum zic, ei au un motiv valid pentru care nu s-au ţinut de cuvânt. Nu sunt adepţii jocurilor copilăreşti, jocurilor de culise şi nu le place să dezamăgească oameni.
  Sursa: elitedaily.com

Asemănătoare

Login / Sign up