loading...

Femeia care a scris aceste cuvinte, merită o statuie!

Dragi bărbați, în această viață am o singură rugăminte către voi – fiți bărbați! Uitați despre ieșirile feministe, duceți geanta femeii de alături, plătiți pentru ele la cafenea, deschideți-le ușile, asumați-vă problemele lor. Poate va veni o zi când veți înțelege de ce trebuie să faceți aceste lucruri. Tot atunci veți înțelege de ce când veniți acasă sunteți întâmpinat de confort, de prosoape curate în baie și de cina caldă pe masă.

Sau poate, atunci când toate vor merge pe dos – munca, afacerea, prietenii, ea- buna voastră va fi alături în fiecare zi. Vă va săruta mâinile, se va lipi de picioarele voastre și vă va asigura că sunteți cei mai buni.

Sau poate, când veți conștientiza câtă sănătate și nervi a pierdut purtând sub inimă copilul vostru, sau când după 12-16-20 de ore de chin vă va dărui un moștenitor.

Fiți mai bun cu ea.

 1. Încetați să-i măcinați nervii cu mândria voastră, cu logica masculină, cu tăria de caracter. Sunați-o. În special după ce v-ați certat, sunați-o. Dacă ați ști cât de mult plânge în pernă, fără să o audă nimeni. Și lacrimile îi curg neîncetat peste fața îmbujorată. Se aude și din stradă, și din apartamentul de alături. Ea suferă din cauza durerii princinuite de voi. Sunați-o, întoarceți-vă, veniți. Luați-o în brațe și salvați-o din această durere.

  Nu strigați la ea, nu o jigniți.

 2. O omorâți cu vorbele voastre. Pe ea, cea bună, gingață, adevărată. Ea va deni rea, dură și răzbunătoare doar din cauza faptului că ați jignit-o odată cu un cuvânt urât. Ați regretat de mii de ori de cele spuse, de cele făcute. Dar acel moment a trecut. O parte din ea a murit deja, și nici nu vă imagințai cât de dureros este să auzi asemenea cuvinte de la omul iubit. O să împăcați după aceea, numai că ea nu va uitat niciodată acest lucru.

 3. Nu vă va reproșa, dar va depăna de zeci de ori în minte cuvintele voastre, va plânge în singurătate, și-și va fărâma inima în mii de bucăți. Și după toate astea, dragi bărbați, vă mirați de unde se ia atâta cinism și indiferență.Din rănile de pe inima ea le împletește. Răni, pe care i le-ați lăsat voi.

 4. Iubiti-o! Pasional, nebunește, neobosit. Bateți cu pumnii în perete, loviți cu picioarele de podea, devastați totul în jur. Dar niciodată să nu-i spuneți că e vina ei.

  Nu-i reproșați, n-o învinuiți. Lăsați să fie vina acelui nemernic care a admirat-o. Ea pentru voi trebuie să rămâna sfântă. Credeți-mă, dacă va vrea să vă înșele, o va face, iar voi nu veți afla despre asta. Dacă veți observa, o va face special. Pentru ca măcar voi să-i arătați că o gelozați, deci o iubiți, o prețuiți și nu vreți s-o pierdeți. Înseamnă că ea s-a îndoit de voi, de sentimentele voastre. Înseamnă că îi pasă de viitorul vostru comun.

 5. Spuneți-i mai des asta. Spuneți-i că este totul pentru voi, că alături de ea vă simțiți ca în rai. Chiar dacă acestea declarații vor fi minciunoasă. Să fie! Dacă mâine ea nu va fi. Într-o zi așa va fi. Noi toți nu vom mai fi într-o zi.

  Viața este foarte scurtă, plină de surprize, se poate încheia într-o clipă. Și dacă mâine ea nu va mai fi, nu veți mai aveea niciodată șansa să-i spuneți tot ce aveți în suflet. Vorbiți, dragilor, vorbiți

  sursa: lorelai.ro

Asemănătoare

Login / Sign up