loading...

Femeia trebuie ocrotita, respectata si iubita

Femeia a fost creata şi programata genetic să joace rolul de matrice. Ea este creatoare de viaţă, de aceea ea nu poate să fie egala cu bărbatul. Nu poate să se comporte ca bărbatul pentru că viaţa copiilor, sănătatea lor, educaţia lor, viitorul lor depind în primul rând de femeia-mamă. De aceea, femeia nu poate să fie asemănătoare bărbatului.

Ea trebuie ocrotita, respectata şi iubita. Dar pentru asta, la rândul ei, femeia trebuie să impună respectul. Abundenţa de informaţie şi de publicitate au sexualizat aproape totul. Sexul se vinde în clipuri publicitare, sexul înveseleşte şi chiar mai rău, sexul promovează.

În multe cazuri, femeile au început să fie tratate ca nişte obiecte sexuale si multora le şi place asta. Pe toate canalele media sunt promovate femeile de succes care reuşesc în viaţă exclusiv cu argumente sexuale.

Urmaşele Evei contează tot mai puţin altfel decât ca o pereche de picioare, cât mai lungi cu putinţă, şi o altă pereche de sâni. Pentru cunoscători la aceste ingrediente se mai adaugă nişte ochi sau nişte fese. Creierul este ultimul evaluat în aprecierea unei femei. Nu este corectă această abordare, dar este cât se poate de adevărată şi din păcate acceptată chiar de ELE.

sursa: sareinochi.com

Asemănătoare

Login / Sign up