loading...

Horoscop. Cum reacţionezi în funcţie de zodia ta,atunci când te super


În continuare vom prezenta cum reacționeză fiecare zodie la supărare!

 1. Berbec

  Berbecul se supără uşor, dar iartă la fel de uşor. Mai greu este să suporţi cele câteva zile în care probabil că nu va vorbi cu tine. În primă fază va părea de gheaţă şi vei avea impresia că nu o să-i treacă niciodată. Ei bine, o să-i treacă mai repede decât te aştepţi. Pune mare preţ pe sinceritate, deci spune-i ca îţi pare rău şi asigură-te că a înţeles explicaţiile tale.

 2. Taur

  Nativul din această zodie se va preface că nu s-a întâmplat nimic, dar adevărul este cu totul altul. Îl vei vedea abătut dacă îl cunoști foarte bine și vei constata că nu se poate concentra atunci când are ceva de făcut.

 3. Gemeni

  Nativul din Gemeni este dual și nu știi la ce să te aștepți din partea lui. Dacă este supărat poate să izbucnească și să se certe cu tine fără rețineri sau poate părea că nici nu îi pasă dacă i-ai greșit cu ceva.

 4. Rac

  Nativul din această zodie este atât de pacifist, încât după ce se supără se simte prost că a făcut-o și încearcă să se poarte normal. Chiar dacă are motive, acestuia îi va trece repede ranchiuna și va veni tot el la tine.

 5. Leu

  Nativul din Leu este foarte orgolios și reacționează destul de urât atunci când se supără. De fiecare dată când ceva nu îi convine, îți întoarce spatele și așteaptă să vii și să te dai pe lângă el tocmai pentru a avea ocazia să facă pe inabordabilul.

 6. Fecioară

  Nativul din această zodie este foarte supărăcios și ține supărarea până i se dă dreptate sau i se promite că nu se va mai întâmpla. Îi place să i se spună ce vrea să audă, chiar dacă realitatea este cu totul alta.

 7. Balanță

  De cele mai multe ori, acest nativ se supără și dă vina pe alții pentru greșelile lui, de aceea devine frustrat. Alege tăcerea și așteptarea până când cineva cedează și își asumă vina tocmai pentru a-l face să se simtă mai bine.

 8. Scorpion

  Nativul din această zodie nu se va certa cu tine și nici nu îți va reproșa nimic, însă se va juca cu psihicul tău până îi vei cere scuze. Are nervi de oțel, așa că nu te pune cu el căci te va face să regreți că l-ai cunoscut.

 9. Săgetător

  Acest nativ nu ține supărarea mult, dar nici nu se va preface că e totul roz. Va încerca să își găsească altă ocupație și să uite de ce s-a întâmplat. Va fi expeditiv și rece o perioadă scurtă de timp.

 10. Capricorn

  Nativul din această zodie este suficient de matur încât să se oprească atunci când trebuie. De obicei este foarte direct și spune lucrurilor pe nume, chiar dacă sună dur la început. Îți va explica ce îl deranjează și va fi tranșant atunci când îți va spune ce nu trebuie să mai faci.

 11. Vărsător

  De cele mai multe ori, acest nativ alege să plece de lângă tine atunci când este supărat. Fie că se întâlnește cu prietenii sau merge singur să își liniștească gândurile, acesta are nevoie de un moment de respiro în care să reflecteze.

 12. Pești

  Acest nativ se supără și nu vrea să mai abordați subiectul respectiv pentru că îi face rău. De fiecare dată când vei aduce vorba, acesta îți va întoarce spatele și te va evita o perioadă. Trebuie să îl aștepți pe el să aducă vorba și el să decidă când trebuie să discutați serios.

Tags

Horoscop

Asemănătoare

Login / Sign up