loading...

La ce ești „cea mai bună” în funcție de semnul tău zodiacal ?

Ei sunt „cei mai-cei mai” din zodiac!

Iata care este cea mai sexy, cea mai puternică, cea mai norocoasă zodie. In articolul ce urmeaza, vom afla la ce ești „cea mai bună” în funcție de semnul tău zodiacal.

 1. Cea mai puternică zodie

  S-ar putea să vă surprindă: este vorba despre Pești! Sunt ființe romantice și gentile, însă în același timp gata să înfrunte orice provocare și orice obstacol care apare în calea lor, relateaza publicatia www.eustiu.com.

 2. Cea mai sexy zodie

  Este Berbec! Reprezentanții acestei zodii poate că nu sunt cei mai drăguți, însă sunt persoane energice, care au un farmec irezistibil. Nu duc niciodată lipsă de admiratori.

 3. Cea mai de încredere zodie

  Este Fecioara! Nativele din această zodie sunt loiale și le place să aibă grijă de oameni. Dau dovadă de maximă compasiune. Cei din jur le apreciază devotamentul.

 4. Cea mai vicleană zodie

  Nu e nicio surpriză aici. E vorba de Scorpion! Dacă vor să se răzbune, nimic nu le va sta în cale Scorpionilor. Dacă fac ceva greșit, nu își vor recunoaște niciodată vina. Încercați să nu vă faceți dușmani în această zodie.

 5. Cea mai drăguță zodie

  Și câștigătorul este… Săgetătorul Natura a fost generoasă cu reprezentanții acestei zodii. Sunt foarte conștienți că sunt frumoși și cocheți. Îi veți surprinde adesea cum se admiră singuri în oglindă

 6. Cea mai norocoasă zodie

  …și în același timp cea mai fericită este…Gemeni! Sunt genul de persoane care se gândesc cu optimism la viitor. Sunt mereu în locul potrivit, la momentul potrivit, motiv pentru care mereu câștigă câte ceva

 7. Cea mai familistă zodie

  Cu siguranță nu există zodie mai familistă decât Racul. Racii adoră copiii și de abia așteaptă să facă și ei Sunt în căutarea unui partener cu suflet bun și principii morale puternice cu care sa întemeieze un cămin.

 8. Cea mai comunicativă zodie

  Când vine vorba de vorbit, certat, dezbătut un subiect nimeni nu se pricepe mai bine ca Balanța. Sunt genul de persoane care pot vorbi cu oricine despre orice.

 9. Cea mai secretoasă zodie

  Este Capricornul. Pe lângă faptul că nu își împărtășesc gândurile și sentimentele, nu te lasă nici să îi cunoști cu adevărat… dacă nu vor ei.

 10. Cea mai glamuroasă zodie

  … este Vărsătorul. Nativii din această zodie sunt originali, fashioniști și stilați. Arată ca divele de pe covorul roșu de la Premiile Oscar.

 11. Cea mai memorabilă zodie

  Desigur, este vorba despre Leu. Când întâlnești un Leu, întâlnirea cu el îți va rămâne mult timp în minte. Este „regal”, grandios, are simțul umorului, este intelectual și are o personalitate puternică.

 12. Cea mai manierată zodie

  ..este Taurul! Nativii Taur au maniere perfecte, urăsc persoanele fără tact, care se manifestă zgomotos și care au un comportament neplăcut.
  Sursa: eustiu.cum

Asemănătoare

Login / Sign up