loading...

Luați-vă bărbați care să vă iubească!

E singura condiție de care trebuie să țineți cont atunci când vă gândiți la cum ar trebui să fie sau să nu fie celălalt. Nu te mai gândi că te înșală sau că nu are acum banii pe care ți-i dorești. Important este să te iubească. Și e suficient.

Pentru că dacă te va iubi, va ști și să te respecte. Dacă te va iubi, va ști cum să facă lucrurile astfel încât să nu te rănească. Dacă te va iubi, îți va fi și prieten și partener.

 1. Așa că, luați-vă bărbați care să vă iubească!

  Nu suntem făcuți pentru monogamie și nici nu suntem pregătiți pentru a ține o relație. În fond, relațiile sau mai bine zis, începuturile de relații nu sunt altceva decât un mix de hormoni, care poate fi sau nu la același nivel. Și când este la același nivel, toți o luăm razna.
  Confundăm dorința sexuală cu îndrăgosteala și nevoia de atenție cu posesivitatea. Să credem că dorința sau nevoia de a fi cu celălalt este punctul maxim al iubirii, e cea mai mare prostie. Și apoi apare nelipsitul: „Nu mai ești la fel!”. Ba rămânem toți la fel, doar că nivelul de dorință față de celălalt poate scădea, mai ales în cazul celor care îl au diferit.
  De la reguli stricte la prea multă libertate, fără să avem timp să rumegăm schimbările. Cam asta se întâmplă. Se întâmplă că spre deosebire de acum 10 ani când tentațiile nu erau atât de mari, acum avem totul la botul calului.

  Femei și bărbați, deopotrivă, care sunt dispuși oricând la puțină distracție, la aventură sau la un pahar de ceva. Cum să nu calci niciodată pe bec? Calci. Mai devreme sau mai târziu. Cu atât mai mult dacă nu știi sau nu înțelegi că al’ de lângă tine trebuie să-ți fie și prieten și amant și ce vrei tu. Trebuie să știe să-ți fie de toate.

  Și tu să-i fii.

  Trebuie să știți că zilele nu sunt toate la fel, că pasiunea dintre voi trebuie întreținută și că unul nu e obligat să ofere mai mult decât celălalt.

  Trebuie să știți că oricând unul dintre voi poate pica, iar celălalt va trebui să fie acolo și să facă toate eforturile pentru a reveni în același punct.

  Punctul acela când amândoi știți că există iubire între voi și că pentru asta merită orice efort. Și iubirea nu vine de pe o zi pe alta.

  Iubirea nu vine în primele luni când tot ce vedeți unul la celălalt se rezumă la pasiune. Iubirea vine cu muncă și efort. Și după ceva timp, bineînțeles.
  Așa că, luați-vă bărbați care să vă iubească și lasați-i să facă ce vor. Nu mai fiți disperate să-l sufocați cu zeci de telefoane și mesaje, cu zeci de ore petrecute după fundul lor.

  Acordați-vă timp. Și pentru tine și pentru el. Și la început, dar și mai târziu. Fii tu altfel decât toate celelalte și s-ar putea să fii fericită.

 2. Toți avem nevoie de libertate

  Că vrem sau nu să recunoaștem, mai devreme sau mai târziu, lipsa de libertate începe să se resimtă.

  Te poți simți frustrată fără să înțelegi de ce și vei da vina pe el și mai poți deveni dependentă de el pentru că uiți să mai ai prieteni și o viață a ta. Iar asta nu e bine pentru că în subconștientul tău îți va fi frică, iar sentimentul de frică omoară orice tentativă de relație.

  Dacă-l alegi pe ăla de te iubește, nu-ți va mai fi frică. Pentru că vei ști că orice ar fi, el va fi acasă. Vei ști că orice ar fi, omul ăla te va susține în orice ai vrea să faci. Și asta e cel mai important!


  Sursa: http://www.eva.ro/dragoste/relatii/luati-va-barbati-care-sa-va-iubeasca-articol-127295.html

Asemănătoare

Login / Sign up