loading...

Misterul "Bisericii Gaina", abandonata de 15 ani. Un barbat a ridicat-o in jungla Indoneziei, dupa un "mesaj de la Dumnezeu"

Un bărbat care spune că a avut o viziune religioasă a construit o biserică sub formă de găină. Aceasta se află într-o jungă din Magelang, Indonezia. Daniel Alamsjah a construit structura clădirii în 1990. De atunci, mii de călători de diferite religii au venit să vadă biserica. Localnicii o numesc Gereja Ayam, iar străinii: Biserica Găină. Totuşi, Daniel Alamsjah spune că această clădire „nu este nici biserică, nici găină, ci o casă de rugăciune“. Construcţia abandonată de mulţi ani este o atracţie pentru turiştii care merg în Indonezia.

  1. El sustine ca, la un moment dat se afla la munca in Jakarta, cand a primit un mesaj de la Dumnezeu, care i-a spus sa ridice o "casa de rugaciuni", care sa aiba forma unui ... porumbel. "Probabil ca, din cauza religiei mele crestine, oamenii au crezut ca ridic o biserica. Dar nu este o biserica. Am construit o casa de rugaciuni ... un loc in care sa vina oamenii care cred in Dumnezeu", a declarat el pentru cotidianul Jakarta Globe.

  2. Sursa: http://www.mytex.ro/stiri/276-turism/495612-biserica-sub-forma-de-gaina.html

Asemănătoare

Login / Sign up