loading...

O femeie nu pleacă atunci când devine greu. Pleacă atunci când, alături de el, devine singură

Nu pleacă pentru că ai înșelat-o sau pentru că ai uitat de aniversarea voastră. Nu pleacă pentru că nu i-ai oferit cadouri sau pentru că un altul i-ar oferi mai mult. O femeie poate ierta multe atunci când iubește. A învățat sa ierte trădarea și să creadă în tine când nu ii dai niciun motiv să o facă. A învățat să renunțe la dorințele ei în schimbul prezentei tale. A început să te iubească mai mut decât se iubește pe ea…

Ti-ar accepta orice mai puțin nefericirea lângă ea.

Nu e o problemă că ești plecat prea des ci că în timpul ăla în care lipsești nu îți dorești sa-i fii alături, ca nu ești plecat pentru că trebuie ci ești plecat pentru că vrei. O doare dorința ta de a sta departe pentru a îți fi bine. O doare că zâmbetele tale doar alții le mai vad. Te vede mai plictisit de ea în fiecare zi și începe să se dea peste cap sa te facă să o vezi din nou ca pe un motiv de bucurie. Te enervează agitația ei, te face sa vrei să pleci și mai des fără să te întrebi de ce se schimbă.

  1. Evenimentele la care trebuie să participați amândoi devin o obligație, o favoare pe care i-o faci și pe care într-un final nu ți-o mai cere. Începe să meargă singură găsindu-ți scuze pentru care nu te afli acolo. Nu mai ai chef nici sa vezi un film cu ea și nici prin cap nu îți trece să o însoțești în bucătărie să gătiți împreună. Ea s-a resemnat intre timp și e din nou liniște. In liniștea asta tu continui să o ignori și ea învață să facă totul singură.

    sursa: lorelai.ro

Asemănătoare

Login / Sign up