loading...

Previziunile anului 2017 pentru zodia BERBEC!

Esti berbec? Atunci citeste in cele ce urmeaza cum va fi noul an pentru tine. Iata previziunile anului 2017 pentru berbeci!

In 2017, berbecii vor continua sa faca schimbari in viata si sa se reinventeze. Insa trebuie sa stii ca nu sunt favorizate schimbarile spontane, ci cele cu bataie pe termen lung. Urmatorii doi ani, cat Saturn este in tranzit, iti vei putea aprofunda conceptele si filozofiile de viata, devenind alt om.

Anul 2017 este perfect pentru studii si perfectionari profesionale. Poti avea parte si de schimbari majore la locul de munca, schimbarea job-ului sau chiar avansare. In prima parte a anului fii prudent cu cheltuielile, deoarece este posibil sa treci printr-o mica criza financiara.

In ceea ce priveste relatiile, anul acesta pare unul foarte calm pentru berbeci. In relatie nu se prea schimba nimic, iar la sfarsitul anului vei fi marcat de o crestere a asteptarilor pe care le ai de la partenerul de viata. Venus te ajuta in aceasta vara si iti aduce senzualitate, sete de dragoste, noroc si armonie in cuplu.

Incepand cu septembrie, relatia cu persoana iubita va fi din ce in ce mai buna, consolidandu-se prin vacante in strainatate, o viata sociala mai buna si activitati comune. Daca nu esti intr-o relatie, tot acum este cel mai bun moment in care sa gasesti iubirea, Jupiter fiindu-ti alaturi.

Tot Jupiter, in colaborare cu Pluto, iti stimuleaza spiritul intreprinzator si iti da puterea de regenerare sau reajustare. La inceputul anului iti poate reveni in atentie un proiect mai vechi, pe care acum il vei putea duce la bun sfarsit. Spre sfarsitul verii jobul devine din ce in ce mai important, iar berbecii vor avea parte de cateva luni aglomerate si stresante.

Spre finalul anului, Jupiter faciliteaza noi oportunitati de afaceri, noi contracte, parteneriate avantajoase si durabile. In ceea ce priveste banii, ai grija de acestia in primele 8 luni ale anului, deoarece este posibil sa ai parte de pierderi din cauza unor decizii neinspirate sau impulsive.
Sursa:reginele.ro

Asemănătoare

Login / Sign up