loading...

Previziunile anului 2017 pentru zodia RAC!

Daca esti rac, citeste in cele ce urmeaza ce te asteapta in 2017!

Pana in septembrie, racii sunt sfatuiti sa citeasca mai mult, sa faca cursuri interesante, sa incerce sa asimileze informatii noi, sa faca o calatorie de studii sau sa invete o limba straina. Orice va incerca in aceasta perioada va fi de bun augur in viitor.

Datorita lui Jupiter, racii vor deveni mai comunicativi si dezinvolti. Vei avea ocazia de a cunoaste oameni noi care sa-si lase amprenta asupra ta. Stai din ce in ce mai putin pe acasa, iar acesta este un lucru bun, deoarece te ajuta sa-ti largesti orizonturile.

Incepand cu septembrie, vei fi mai interesat de casa, familie si proprietati imobiliare. Saturn te incarca in acest an cu noi responsabilitati, atat in ceea ce priveste jobul, cat si familia. Sanatatea este si ea afectata, asa ca va trebui sa-ti faci un set de analize complet la recomandarea medicului.

Pluto iti influenteaza relatiile pentru o foarte lunga perioada, si in consecinta vei realiza ce iti doresti de la partener, ce sau cine trebuie sa dispara din viata ta, care sunt dorintele si asteptarile tale de la partener, care este calitatea relatiei si daca merita sa continui. Daca relatia in care esti se distruge, nu-ti face probleme, inseamna ca Pluto ti-a rezervat ceva mai bun.

Saturn este si el in casa relatiilor, ceea ce te obliga sa te adaptezi situatiilor si responsabilitatilor. Chiar daca te asteapta un an pasional, vor exista conflicte si certuri carora va trebui sa le faci fata. La sfarsitul anului lucrurile se vor calma, si vei avea parte de mai multe intelegere.

Uranus aflat in casa carierei te indeamna de ceva timp la o schimbare, anul 2017 fiind cel mai bun pentru acest lucru. Vei progresa in cariera, vei fi spontan, ingenios, responsabil si serios, iar toate acestea nu pot duce decat spre un castig financiar.
Sursa: reginele.ro

Asemănătoare

Login / Sign up