loading...

Previziunile anului 2017 pentru zodia SCORPION!

Daca esti scorpion, citeste in cele ce urmeaza ce te asteapta in 2017!

Pluto se afla inca din 2009 in casa intelectului si a comunicarii, acolo unde va sta pana in 2017 si te va face sa ai o mai mare putere de convingere, forta mentala, interes pentru psihologie, dar si spirit critic excesiv, anxietate, fobii sau tendinta de a-i manipula pe cei din jur. Este bine sa incerci sa studiezi ceva ce te pasioneaza cu adevarat si sa investesti mai mult in dezvoltarea ta personala.

Neptun traverseaza casa dragostei scorpionilor, facandu-te sa fii mai sensibil si romantic, dar si sa promiti mai mult decat poti face. Daca esti pe cale sa intri intr-o relatie, fii atent, deoarece ar putea fi foarte tulbure si cu multe complicatii. Vei avea parte si de ceva stres si agitatie pana in toamna anului 2017. Ai grija si la sanatate, deoarece Marte iti poate aduce infectii, rani sau chiar si boli acute.

In ceea ce priveste relatiile, visezi la o poveste de dragoste ca in carti, si la inceput este posibil sa ti se para ca ai gasit partenerul potrivit. La fel de posibil este si sa ai parte de o iubire imposibila, complicatii peste care sa nu poti trece sau experiente dezamagitoare.

Esti pasionat, energic si plin de senzualitate, iar atunci cand iti place de cineva nu eziti sa faci primul pas. Ai grija sa nu fii imprudent sau impulsiv si cel mai important, nu amesteca dragostea cu banii, deoarece nu este o idee buna. Cel mai mare potential romantic il vei avea in perioada martie-mai.

Daca vrei si o situatie financiara buna, va trebui sa muncesti pentru aceasta. Asa cum deja te-ai obisnuit, banii nu pica din cer si trebuie sa depui eforturi intelectuale pentru a-i avea. Canalizeaza-ti fortele catre scopuri precise daca vrei sa reusesti. Saturn in casa banilor are tendinta de limitare a liibertatii de miscare si de lansare de noi provocari carora va trebui sa le faci fata.
Sursa:reginele.ro

Asemănătoare

Login / Sign up