loading...

Previziunile anului 2017 pentru zodia TAUR!

Sa vedem care sunt previziunile anului 2017 pentru zodia taur!

Anul acesta este guvernat de Pluto, care iti ascute simtul de explorator si te duce in calatorii indepartate. Tot el te indeamna sa iti cresti spiritualitatea, studiul si cultura. In acest an, pasiunea si creativitatea sunt cele care te indeamna sa faci majoritatea lucrurilor, asa ca va fi un an bun pentru tine.

In primele trimestre ale anului, situatia financiara nu va fi una care sa te satisfaca pe deplin, insa nu iti faci mari probleme, deoarece stii ca situatia se va redresa. Relatiile, fie ca vorbim despre colaboratori, amicitii sau chiar partenerul de viata, sunt puse sub semnul intrebarii. In privinta sanatatii, taurii stau chiar bine, fiind in acelasi timp si un moment ideal de a practica un sport.

Jupiter tranziteaza casa iubirii taurului inca din august 2017, unde va ramane pana in septembrie , facandu-i pe tauri sa fie mai romantici si mai senzuali, indragostindu-se mai repede in acest interval. Este posibil sa ai parte in acest an de o experienta amoroasa deosebita, cu impact puternic asupra modului de gandire si care iti poate schimba unele puncte de vedere.

Nu inseamna neaparat ca va fi o experienta de lunga durata sau foarte fericita, deoarece Marte in retrogard va tulbura foarte tare apele. Asadar, taurii trebuie sa aiba mare grija in acest an pe cine iubesc si sa evite pe cat posibil situatiile dubioase si conflictuale.

In ceea ce priveste cariera, te afli intr-o zona creativa si ai foarte mare incredere in fortele proprii. In anul 2017 vei fi interest mai mult de investitii si finante, insa ai grija ca investitiile sa nu fie nesabuite sau neplanificate in detaliu. Pana in septembrie evita colaborarile de lunga durata sau investitiile, deoarece Marte in retrograd nu tine cu tine.

Totul se va schimba incepand cu septembrie, taurii avand reale sanse de avansare sau de castiguri financiare mai mari. Este o perioada foarte productiva, care iti va oferi mai multa independenta, dar si sarcini suplimentare, carora le vei putea face fata. Acum este momentul ideal sa pui in aplicare si o idee mai veche de afaceri sau sa inchei contracte noi.
Sursa:reginele.ro

Asemănătoare

Login / Sign up