loading...

Sensul vietii – Care este scopul vietii, de ce traim?

Omul se naste, creste, traieste si in cele din urma, fara drept de alegere – moare.

 1. Deci, de ce traim?

  Daca privesti superficial, putem gasi raspunsul simplu, ca traim in scopul de a muri in cele din urma. Dar nu este asa! Nu moartea este sensul vietii noastre. Viata ne este data pentru a o trai, altfel de ce ne-am mai naste.

 2. Care este sensul vietii?

  Pentru unii, sensul vietii este de a gasi care este sensul cuvantului „viata”. Acestia sunt mereu intr-o cautare si nu observa ca viata insasi zboara pe langa ei. Prin urmare, important este sa traiesti si sa te bucuri de viata in fiecare zi, in fiecare moment – fiecare moment este un moment pretios.

  Pentru a ne bucura de viata, de fiecare moment al ei, trebuie sa traim in prezent si nu in trecut sau cu gandul la viitor. Daca traim in prezent nu pierdem timp punandu-ne intrebari – care este sensul vietii.

  Pentru a ne bucura de viata de a trai din plin, acum, trebuie sa invatam (cei care inca nu realizeaza asta) sa ne bucuram de lucrurile simple – un somn linistit, o mancare binecuvantata, un dus cald, o imbratisare a celui drag, un sarut nevinovat si sincer si alte lucruri asemanatoare si atat de simple pentru multi.

 3. Care este scopul vietii?

  Sensul vietii, scopul nostru in viata nu este numai acela de a trai moment fericite. Este la fel de important si de abtine experienta necesara, acele lectii de viata cum le numim noi. Daca nu dai importanta acestor lectii ale vietii, acestea se vor repeta din nou si din nou pana cand le vom putea insusi.

  Fiecare dintre noi simte nevoia de a fi fericit, dar aceasta o putem obtine nu numai atunci cand ne atingem obiectivele, dar si cand realizam care este scopul vietii.

  Pentru a avea o viata completa este important totusi in a ne stabi niste obiective, sa stim ce vrem pentru a ni le realiza si sa mergem pe drumul spre ele.

  Sensul vietii este de a se bucura de viata, sa ne cream obiective si de asemenea de a obtine experienta necesara de viata. Trebuie sa apreciem fiecare moment al vietii, asa cum este el!


  sursa: codrosu.ro

Asemănătoare

Login / Sign up