loading...

Singurul medicament de la care niciodată nu ai alergie e mângâierea.

Nu te saturi niciodată de clipele petrecute alături de omul drag. Nu te plictisești de săruturi oferite dimineața și de cele oferite seara. Nu ai vrea să se sfârșească momentele de dragoste. Nu îți apre rău de nici o clipă trăită alături de sufletul pereche. Pentru că ceea ce iubești cu adevărat – prețuiești. Pentru că omul iubit e cel mai bun medicament.

  1. Mângîierile și grija celui de alături sunt cele mai potrivite remedii pentru stări de neliniște și nesiguranță. Atitudinea și încrederea sunt cele mai bune dovezi de dragoste. Susținerea și fericirea din fiecare zi sunt cele mai reușite ingrediente pentru o relație perfectă. Nimic mai mult nu contează decât să știi că omul de lângă te iubește.

  2. Nu poți să reproșezi cuiva că ține la tine prea mult. Nu poți să cerți omul drag că te iubește din suflet. Sunt stări și emoții pe care le trăiești fără a depune efort și apoi te bucuri că așa s-a întâmplat. Sunt zile în care mulțumești pentru ceea ce ai. Sunt ani de viață în care ai parte de grija cuiva și tu la rândul tău porți de grijă și atunci înțelegi că asta a fost cea mai mare mâgâiere și acesta a fost cel mai potrivit gând. Trăiești, iubești, ești iubită. Ce poate fi mai frumos?

  3. Singurul medicament de la care niciodată nu ai alergie e mângâierea. Singurele momente de care niciodată nu te plictisești sunt cele petrecute alături de omul drag.


    Sursa: novapost.ro

Asemănătoare

Login / Sign up