loading...

Top 3 cele mai de succes zodii ale anului 2017

Anul 2017 ne aduce perspective si provocari noi. Din punct de vedere numerologic, anul 2017 va insemna inceputul unui nou ciclu karmic, cu semne bune pentru toti. Trei dintre zodii vor avea insa parte de un succes extraordinar in aproape toate aspectele vietii. Care sunt acestea?

 1. Locul 1. Zodia Varsator

  Va fi un an intens si pozitiv pentru persoanele nascute in Zodia Varsatorului! Va veti implica in o multime de activitati si toate presiunile pe care le-ati simtit apasand pe umerii vostri in trecut se vor disipa in mod aproape magic.
  Prima parte a anului 2017 este in mod special fructuoasa in ceea ce priveste aspectele materiale ale vietii voastre. Veti avea multe oportunitati de imbogatire. Si multe sanse sa va realizati in planul carierei. In a doua jumatate a anului va puteti astepta la castiguri substantiale, chiar.

  Aceste reusite va vor face sa simtiti incredere si sa actionati mai bine si in ceea ce priveste dinamica de familie sau viata amoroasa. Pentru Varsatori, 2017 este un an al succesului.

 2. Locul 2. Zodia Capricorn

  Anul 2017 va fi unul grandios, optimist si plin de succes, pentru persoanele nascute in Zodia Capricorn. Ceea ce trebuie insa sa intelegi este faptul ca trebuie sa te activezi in directia reusitei.
  Prima perioada a anului este favorabila pregatirii terenului pentru indeplinirea visurilor si aspiratiilor voastre. De asemenea, noul an are vesti bune si in perspectiva oportunitatilor in iubire si aspectele asociate ca familia si casa. Cariera va fi fructuoasa de asemenea.
  Din punct de vedere financiar veti sta bine mai ales in prima jumatate a anului. Spre sfarsitul anului 2017 veti reusi sa va echilibrati si sa avansati si cu privire la aceasta tema importanta a vietii.

 3. Locul 3. Zodia Balanta

  Anul 2017 este incarcat de energie pozitiva si vesti bune pentru persoanele nascute in Zodia Balantei. Eforturile si munca pe care ati depus-o in ultimul an isi va arata roadele in 2017.
  De asemenea, veti avea posibilitatea de a crea noi oportunitati si beneficii. Acestea vor fi abundente si tot ceea ce aveti de facut va fi sa imbratisati abundenta din viata voastra. In ceea ce priveste cariera, exista de asemenea posibilitati ale expansiunii si succesului.
  In ceea ce priveste iubirea si relatiile, prima parte a anului va fi insa mai tumultoasa pentru voi. Veti incerca senzatii tari, care pe ansamblu vor fi solicitante, dar care in acelasi timp va vor dinamiza viata, chiar daca in unele momente veti simti ca v-ati putea lipsi de astfel de experiente.
  Acest roller-coaster va fi de fapt motorul unei vieti sentimentale implinite. Linistea se va asterne in plan sentimental, dupa a doua parte a anului.
  Sursa: http://www.garbo.ro

Asemănătoare

Login / Sign up