loading...

TOP 5 DESTINATII DE VACANTA CA IN BASME

Cum ai putea sa te relaxezi mai bine in aceasta vara decat intr-o vacanta exotica cu o destinatie de vis? Am facut un top cu cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 1. Maldive

  Bucura-te de confort si de splendoarea exotica a acestor insule care ofera combinatia perfecta intre un romantism arhaic si amenajari moderne.

 2. Seychelles

  Insulele Seychelles sunt cunoscute si drept "Bijuteriile Oceanului Indian" si sunt in numar de 115.Este considerate una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta si cele mai exotice datorita palmierilor abdolut superbi pe care nu ii regasim in nicio alta insula.

 3. Bali

  In ultimii ani, Bali a devenit o destinație importantă pentru turiști care vor să descopere tainele exotice ale insulelor indoneziene. Numărul călătorilor a crescut exponențial deoarece se spune ca este plina de mister si concentreaza o deosebita incarcatura emotionala si sentimentala fiind o destinatie preferata pentru luna de miere sau pentru orice cuplu de indragostiti.

 4. Bora Bora

  Boba Bora este una dintre cele mai frumoase destinatii si una dintre cele mai exotice. Cu siguranta merita sa iti petreci vacanta de cara acolo.

 5. Sri Lanka

  Sri lanka este una dintre cele mai salbatice insule. Ea isi pastreaza misterul si impresioneaza prin naturaletea si vegetatia luxurianta.

Asemănătoare

Login / Sign up