loading...

Trebuie sa stii sa o iubesti altfel risti sa o pierzi!

Dragostea este importantă pentru o femeie așa cum seriozitatea femeii este importantă pentru un bărbat. Este important ce-ți dorești de la o relație, lucrurile trebuiesc stabilite din prima altfel riscați să vă pierdeți în promisiuni sau să vă grăbiți.

Pentru a păstra o femeie trebuie să o iubești, să-i arăți că ea este cea mai importantă și să-i dedici timp.

Este îngrozitor de dureros să cerșești sentimente, să iubești un om care nu te mai vede, care nu observă rochia nouă pe care o porți, zâmbetul minunat de pe chipul tău sau tristețea din ochii tăi. Este îngrozitor să iubești un om care a uitat să iubească, care nu mai are timp pentru tandrețe și este prea ocupat cu motivele din care nu-ți poate da tot ce-ți dorești, căutând scuze peste scuze, cum că el așa este, rece și distant, deși tu l-ai cunoscut pe vremea când reușea să-ți ofere tot ce-ți lipsește astăzi. Degeaba ne chinuim, când nu mai există dragoste, acel te iubesc rămâne dezgolit în fața unor fapte care lasă de dorit.

Când îți pasă, lupți. Când nu-ți mai pasă, aștepți un motiv pentru a pleca; aștepți ocazia pentru a scăpa dintr-o cușcă în care ai fost închis. Mi s-a întâmplat să părăsesc pentru a-l readuce la mine; să părăsesc pentru a-l face să înțeleagă că lucrurile nu merg, că ceva s-a schimbat și putem repara totul. Am făcut-o pentru că credeam că-i pasă și va lupta; am făcut-o pentru că voiam să cred că acel om mă vrea în viața lui și în fața riscului de a mă pierde… va deschide ochii. N-a fost așa, n-am reușit și după câteva săptămâni am realizat că eu, ca femeie, am fost uitată imediat.

Dacă iubești o femeie, dacă îți dorești să rămâi lângă ea, să-i mângâi fruntea, să-i săruți buzele dimineața, să o privești cum doarme, să împarți cu ea tot ce este frumos în viața ta, amintește-ți că trebuie să o accepți așa cum este și că trebuie să-i arăți iubirea ta în fiecare zi, să nu o faci să se simtă tristă, singură sau neprotejată. Amintește-ți că TU ești cel care trebuie să aibă grijă de Ea. O femeie simte când nu mai este iubită: o doamnă nu se va arunca în brațele altuia din răzbunare. Pentru că o adevărată doamnă are demnitate, acceptă greutățile vieții și își trăiește singură dezamăgirile.

Autor: Maria Cristiana Tudose
Sursa: eusuntfemeie.com

Asemănătoare

Login / Sign up