loading...

Vezi ce mâncăruri te infrumusețează!

Știm cu toții că secretul unui corp frumos se vede din interior. Așa că pentru a avea un corp frumos trebuie să mâncăm sănătos , iată mai jos o listă de 16 alimente care te vor menține mereu frumoasă.

 1. Iaurt Grecesc

  Iaurtul grecesc conține acid lactic,care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii.Încercați acasă să aplicați o mască din iaurt slab grecesc pe fața și lăsați-o să acționeze 10 minute.Pielea dumneavoastră va avea un aspect sănătos și catifelat.

 2. Căpșuni

  Pentru a încetini acele semne vitale ale îmbătrânirii,încercați să adăugați în alimentația voastra căpșunile.Acestea sunt bogate în vitamina C și ajută la prevenirea ridurilor și liniilor fine.
  Căpșunile îți luminează fața,cât și zâmbetul,deoarece conțin acid alfa-hidroxid care îndepărtează petele dinților și îi albește.

 3. Afine

  Afinele sunt bogate în vitamina C și E. Acești antioxidanți lucrează împreună pentru a lumina nu numai pielea cu un aspect obosit,ci și tonurile de roșeață ale pielii sau petele.Dacă adaugi câteva afine într-un iaurt preparat în casă sau din comerț,acesta devine o gustare perfectă pentru zilele caniculare.

 4. Banane

  Atunci cândte simți lipsit de energie,mănâncă o banană.Ele sunt bogate in vitamina B6, potasiu și acid folic. Acești nutrienți sunt un ajutor pentru digestie și duşman al lipsei de energie. De asemenea, consumul de banane îți face pielea mai fină și mai moale.

 5. Morcovi

  Morcovul este o sursă bogată de betacaroten care previne îmbătrânirea prematură a pielii şi reduce efectele negative ale razelor solare.

 6. Ardei gras rosu

  Ardeii grași roșii sunt bogați în antioxidanți, care repară celulele pielii și părului, oferindu-vă un aspect mai tânăr.Încercați să îl includeți în alimentația voastră,într-o salată sau lângă un ou fiert dimineața.

 7. Brocoli

  Acești copăcei verzi sunt bogați în vitamina C,care îmbunătățește circulația sângelui.Includerea vitaminei C în alimentație este un factor puternic în combaterea îmbătrânirii pielii.

 8. Avocado

  Cred că știm cu toții că este foarte delicios și păstrează pielea tânără.Bogat în acid oleic gras,are rolul de a scădea colesterolul din organism și de a conferi pielii un aspect catifelat și hidratat.

 9. Lămâi

  Există un motiv pentru care,multe celebrități își încep ziua cu un pahar de apă cu lămâie.Lămâile acționează ca un detoxifiant natural pentru organism,relaxează arterele şi ușurează circulaţia sângelui.De asemenea,înprospătează respirația și îți oferă energia de care ai nevoie.

 10. Nuci

  La fel ca somonul, nucile sunt bogate în acizi grași și omega-3. Nucile sunt bogate in cupru, care conferă pielii o culoare naturală și poate preveni chiar și îmbătrânirea prematură.În plus,pe lângă o piele stralucitoare, nucile furnizează oxigen creierului și cresc puterea minţii şi abilitatea de a reţine informaţii.

Asemănătoare

Login / Sign up